Beşiktaş:2 Sivasspor:1

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mert

Mert

Üye
    Konu Sahibi
Beşiktaş:2 Sivasspor:1

Beşiktaş:2 Sivasspor:1
31.10.2010 20:57

Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında Sivasspor’u Fiyapı İnönü Stadı’nda konuk eden futbol takımımız, mücadeleden 2-1 galip ayrıldı. Karşılaşmaya hızlı başlayan siyah-beyazlılarımız, 5. dakikada Bobo’nun attığı golle 1-0 öne geçti. Guti’nin harika ara pası ve İbrahim Üzülmez’in mükemmel ortasıyla gelen erken golle rakibine üstünlük kuran ekibimiz, ilerleyen dakikalarda kanatları kullanarak Sivasspor kalesinde etkili olmaya çalıştı. 20. dakikadan sonra oyunu tamamen Sivasspor yarı alanına yıkan takımımız 22. dakikada Necip Uysal’ın attığı golle durumu 2-0 yaptı. Holosko ve İbrahim Üzülmez’in soldan yaptığı bindirmelerle tehlikeli olan ve ilk 45 dakikada rakibine büyük üstünlük kuran ekibimiz, soyunma odasına 2-0 önde gitti.
İkinci yarıya Erman-Suarez değişikliğiyle başlayan ve hücum bölgesinde daha etkili olmaya çalışan Sivasspor, bu değişikliğin faydasını ikinci yarının hemen başında görmeye başladı. İlk olarak Mehmet Yıldız’la net bir golü kaçıran kırmızı-beyazlılar, 67. dakikada Suarez’in attığı golle farkı 1’e indirdi (2-1). 70. dakikada Guti-Yusuf Şimşek, Holosko-Nihat değişikleri yapan siyah-beyazlılarımızda Bobo yerini 79. dakikada Fatih Tekke’ye bıraktı. Son 10 dakikada Nihat ve Ernst’le üçüncü gole çok yaklaşan takımımız, kaleciyi ve direği aşamadı. Uzatma dakikalarında beraberlik için yüklenen Sivasspor, Cihan ve Suarez'le tehlikeli pozisyonlar yakaladı ancak Rüştü yaptığı kurtarışlarla kırmızı-beyazlılara ikinci gol şansı tanımayınca futbol takımımız, 10. hafta maçında Sivasspor'u Fiyapı İnönü Stadı'nda 2-1 mağlup etti.
MAÇIN AYRINTILARI
Stat: Fiyapı İnönü Stadı
Hakemler: Tolga Özkalfa, Mehmet Şahan Yılmaz, Gökhan Memişoğlu, Ferhat Kestanlıoğlu (4. Hakem)
Beşiktaş: Rüştü, Hilbert, Bobo (Dk. 79 Fatih Tekke), Guti (Dk. 70 Yusuf Şimşek), Tabata, Necip Uysal, İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Ersan Gülüm, Filip Holosko (Dk. 70 Nihat), Fabian Ernst
Yedekler: Hakan, İsmail, Nihat, Yusuf Şimşek, Zapotocny, Fatih Tekke, Erhan Güven
Teknik Direktör: Bernd Schuster
Sivasspor: Akın, Ziya, Sedat (Dk. 42 Diallo), Ivanovs, Abdurrahman, Mehmet Nas, Zita (Dk. 77 Cihan), Erman (Dk. 46 Suarez), Kadir, Keita, Mehmet Yıldız
Yedekler: Alişan, Saidou, Cihan, Diallo, Suarez, Uğur, Kaan
Teknik Direktör: Rıza Çalımbay
Goller: Bobo (Dk. 5), Necip Uysal (Dk. 22), Suarez (Dk. 67)
Sarı Kartlar: Sedat (Dk. 36), Guti (Dk. 57), Mehmet Nas (Dk. 69), Mehmet Yıldız (Dk. 72), Suarez (Dk. 88), Abdurrahman (Dk. 88)
1. DEVRE
5. dakikada Guti’nin mükemmel ara pasında İbrahim Üzülmez’in içeri ortaladığı topa Bobo dokundu ve takımımız 1-0 öne geçti.
7. dakikada Hilbert’in hatalı pasında topu kapan Zita’nın şutunu Rüştü kurtardı.
11. dakikada Kadir’in uzaktan çektiği şut dışarı gitti.
16. dakikada Mehmet Yıldız, İbrahim Toraman’dan kaptığı topla çizgiye inip dışarı çevirdi ancak Sivaslılardan önce Ersan araya girerek tehlikeyi önledi.
22. dakikada takımımız skoru 2-0 yaptı. Tabata’nın soldan yaptığı ortayı uzaklaştırmak isteyen Sivasspor savunmasının müdahale ettiği top, Necip Uysal’ın önünde kaldı. Savunmadan seken topu kapmak için uzanan genç oyuncumuz, yerdeyken beklenmeyen bir vuruşla topu filelere gönderdi (2-0).
30. dakikada Tabata köşe vuruşunu ceza sahası dışında bekleyen Guti’ye gönderdi, İspanyol oyuncunun volesi üstten auta çıktı.
39. dakikada Ernst’in şutu üstten dışarı gitti.
43. dakikada Tabata’nın ara pasıyla ceza sahasına giren İbrahim Üzülmez, aut çizgisine inip dışarı çevirdi ancak Akın savunma topu kesti.
2. DEVRE
51. dakikada Necip’in topuyla ceza sahasında topla buluşan Bobo’nun şutu üstten auta gitti.
53. dakikada Mehmet Nas’ın sağdan ceza sahasına çevirdiği topa Mehmet Yıldız sert vurdu ancak Rüştü kurtardı.
58. dakikada Necip’in pasıyla ceza sahası önünde topla buluşan Bobo, topu ayağında fazla tutunca Sivasspor pozisyonu önledi.
67. dakikada Necip Uysal’ın hatalı pasını kaparak hızla ceza sahasına giren Suarez, topu Rüştü’nün sağından filelere göndererek durumu 2-1 yaptı.
74. dakikada sağ taraftan kullanılan serbest vuruşta Necip kafayla vurdu ancak top az farkla üstten auta çıktı.
80. dakikada kullanılan frikikte Tabata’nın şutu az farkla dışarı gitti.
81. dakikada Yusuf’un pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Nihat’ın plasesini Akın kurtardı, dönen topa Nihat röveşatayla vurdu ancak top kaleye paralel gitti.
82. dakikada kullanılan köşe vuruşunda Ernst’in şutu direkten dışarı çıktı.
90. dakikada Nihat'ın kullandığı serbest vuruşta top auta gitti.
90. dakikada Cihan'ın sol çaprazdan yaptığı sert vuruşu Rüştü kurtardı.
90+3. dakikada Sivasspor, Cihan'la tehlikeli bir pozisyon yakaladı. Soldan hızla içeri giren Cihan'ın vuruşunda top direğe çarptı. Dönen topa Mehmet Nas vurdu ancak top auta gitti.
 
  • Beğen
Tepkiler: minoo


ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Maçtaydım eve yeni geldim. Baskılı oynadık hızlı bitirici bir oyuncumuz olmadığı için gol kısırlığı oldu. Son dakikalarda soğuk bir tek döksekte 3 puanı hanemize yazdırmamız güzel oldu.
 
haltie

haltie

Üye
son dakikalarda sivasspor doğal olarak bastırdı yine son dakika golü yiyebilirdi beşiktaş ki yeseydi çok kötü olurdu zaten.ama kazanması çok güzel oldu güven açısından.spiker maç anında bir not düştü.sivasspor en çok faul yapanı beşiktaş en çok faul yapılanıymış.bugünde maçta çok sert fauller yapıldı.özellikle gutinin bileğine yapılan yareket.yazıktır diyorum kimse suçlu değil onu yapan insanda futbolcu tamam sert gir ama adamın bileğine basıyosun ya bişey demiyorum çok sert maç oldu umarım sakatlık yaşanmaz.
 
sekinardi

sekinardi

Üye
çok sert oynuyolar valla adam kalmayacak
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt