Beşiktaş 2-1 İ.B.Belediyesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Beşiktaş 2-1 İ.B.Belediyesi
Şansızlımizi kırdık. Ve büyükşehir belediyesini malup ettik ve uzun zaman sonra ikinci sırayı aldık, artık trabzonsporun puan kaybetmesini bekleyeceğiz.

Goller

BESIKTAS:1 BUYUKSEHIR BLD.:0 DK:80 TELLO

BESIKTAS:1 BUYUKSEHIR BLD.:1 DK:84 SERHAT

BESIKTAS:2 BUYUKSEHIR BLD.:1 DK:85 GOKHAN

degerli43

degerli43

Üye
Tebrikler BJK :oke:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Beşiktaşın attığı gol bariz ofsayt..Hakem bir önceki pozisyonda nobrenin gol attığı pozisyonda ofsayt çaldı ve taraftarın tepkisini çekti..Sonrada bu sefer Gökhan zanın açık bariz şekilde ofsayttaki durumda bayrağı KALDIRAMADI KORKUSUNDAN..

Yazık...

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
Hakem cok pasifti.. bebbe ibrahim toramana resmen tekme attı sarı kart bile vermedi:@

lovestar

lovestar

Üye
tam 9 dk gec açmıssın gene konuyu.hiç topiğe bakmıyonmu sen...

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
DiaBLoS™;1261857' Alıntı:
Beşiktaşın attığı gol bariz ofsayt..Hakem bir önceki pozisyonda nobrenin gol attığı pozisyonda ofsayt çaldı ve taraftarın tepkisini çekti..Sonrada bu sefer Gökhan zanın açık bariz şekilde ofsayttaki durumda bayrağı KALDIRAMADI KORKUSUNDAN..

Yazık...

alicim ilk poziyondamı gol değildi:) gokhan zanın nereden geldiğine dikkat et ofsaytı bozuyolar;)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Nobrenin ki goldü şahsi kanaatim..Ama gökhan zan açık şekilde en önde ve net ofsayt bence.

Yarın Sivassporu yenip BJK ye bir güzellik yaparız :ehe Hadi bakalım bu haftada götüreceksiniz lokmaları.

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
DiaBLoS™;1261871' Alıntı:
Nobrenin ki goldü şahsi kanaatim..Ama gökhan zan açık şekilde en önde ve net ofsayt bence.

Yarın Sivassporu yenip BJK ye bir güzellik yaparız :ehe Hadi bakalım bu haftada götüreceksiniz lokmaları.

iyi oynayan kazansın ama 0 diyorum o maça;)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Büyük maçların takımıyız dostum :) Sivassporu yeneriz sizde zirveye çok daha yaklaşırsınız..Bjk walla şampiyon olsun isterim. ;)

lovestar

lovestar

Üye
yarın feneri yensin sivas şampiyonluk yolunda avantaj yakalasın inşallah...

Dwyane_Wade

Üye
yarın feneri yensin sivas şampiyonluk yolunda avantaj yakalasın inşallah...

Fener'in ölüsü bile şampiyonluğa oynar dostum...Hiç kasma kendini...Sivas'ın bu maçta hiç şansı yok..:oke:

arslansem

arslansem

Üye
Bu futbolla nereye kadar.Bjk kazanmasını biliyor ama hiç zevk vermiyor :hmmm

lovestar

lovestar

Üye
cimbom bizi zevkten dört köşe yapıyor sanki...:) gerçi kocaeli maçında 4 köşe olduk o ayrı...

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
helal beşiktaşım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt