Beşiktaş 110 yaşında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akıncı

Akıncı

Üye
    Konu Sahibi
Beşiktaş 110 yaşında
[h=2]Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, kulübün 110. kuruluş yıldönümünü, taraftarla el ele kutlayacaklarını söyledi. 19 mart günü Çarşı Meydanı'nda toplanacaklarını belirten Orman, kutlama programı hakkında bilgi verdi.[/h]

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, kulübün 110. kuruluş yılını 19 Mart Salı günü taraftarlarla birlikte kutlayacaklarını söyledi.
Orman, yaptığı açıklamada, 19 Mart'ta çok önemli bir günü yaşayacaklarını belirterek, ''19 Mart Salı günü saat 17.00'de Çarşı Meydan'da buluşacağız. Kortej halinde BJK İnönü Stadı'na yürüyeceğiz'' dedi.
Kutlamalardan önce kulübe emekleri geçmiş olan büyükleri mezarlarında anacaklarını kaydeden Fikret Orman, ''Ben ve arkadaşlarım Beşiktaş'ın itibarını yaşıyorsak bunu o değerli büyüklerimize borçluyuz. Gücümüzü tarihimizden alıyoruz. Ben de başkan olarak bunun bilincinde davranmaya çalışıyorum. Kutlamalar için gereken izinleri aldık. Beşiktaş Çarşı'dan yürüyerek stadımıza geleceğiz. Statta tüm takımlarımızın oyuncuları yer alacak. Ajda Pekkan, Gökhan Tepe, Hakan Altun gibi değerli sanatçılar konserler verecek. Organizasyon konusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz'' diye konuştu.
110. yıl etkinliklerine tüm taraftarları davet eden siyah-beyazlı kulübün başkanı ''Eski, yeni sporcularımızla hep beraber Beşiktaş coşkusunu yaşayacağız. Ezeli rakiplerimiz ve diğer kulüplerimizin değerli başkanlarını da kutlamalarımıza davet ettik. Tüm futbol ailesinin bir araya geleceği güzel bir günü yaşamak istiyoruz. Kutlamalara herkes davetlidir. Stada girişte önceliği kombine kart sahibi taraftarlarımıza verdik. Kartal Yuvası mağazamız da o güne özel yeni bir kreasyon hazırladı. Ürünlerimizi sporcularımız giyecekler. BJK İnönü Stadı'nın son günlerini yaşadığı bu dönemde iyi bir şeyler yapmak istiyoruz. Onursal Başkanımız Süleyman Seba'yı davet ettik. Sağlığı müsaade ederse onu aramızda görmeyi çok istiyoruz. Yeniden şaha kalkma mücadelesi verdiğimiz şu günlerde herkesi Beşiktaş'ın yanında olmaya davet ediyorum.''ifadelerini kullandı.
 

recepofm

Üye
nice yillara beşiktaşim(l)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt