Beşiktaş 1-Denizlispor 0

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Beşiktaş 1-Denizlispor 0
Süper Lig'in 8. haftasında Denizlispor'u konuk eden Beşiktaş, yeşil siyahlı takımı Tabata'yla devirdi. Ligde oynadığı son 4 maçta galibiyet alamayan Kara Kartal, uzun bir aradan sonra hem golle, hem de galibiyetle tanıştı.
Turkcell Süper Lig'de Beşiktaş ile Denizlispor arasında yapılan karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı.
1. dakikada soldan rakiplerini geçerek ceza alanına giren Yusuf, topu altıpasta bomboş pozisyonda bulunan Nobre'nin önüne bıraktı. Bu oyuncunun vuruşunda, meşin yuvarlak yan direğe çarpıp oyun alanına geri dönerken, savunma topu kornere attı. 4. dakikada sağ çaprazdan ceza alanına giren Serdar Özkan, topu ceza yayı önünde bulunan Fink'e bıraktı. Bu oyuncunun sert şutunda kaleci Cenk, meşin yuvarlağı üstten kornere çeldi.
5. dakikada Tabata'nın arapasında savunmanın arkasında topla buluşan Serdar Özkan, ceza alanına girdiği anda kaleciyle karşı karşıya kaldı. Ancak genç oyuncu, kötü bir vuruşla meşin yuvarlağı yandan auta gönderdi. 14. dakikada Serdar Özkan'ın sağda yerden ortasında Fink'in üstünden atladığı topu ceza alanının hemen önünde alan Yusuf'un yerden sert şutunda, kaleci Cenk, yatarak meşin yuvarlağı kontrol etti.
27. dakikada Çağlar'ın sağda yerden pasında ceza alanında sağ çaprazda topla buluşan Murat'ın bekletmeden şutunda, meşin yuvarlak üstten auta gitti. 32. dakikada Tabata ile paslaşan Nobre, bu oyuncudan aldığı topa sert vurdu ve kaleci Cenk, kontrol etmek istediği meşin yuvarlağı kornere çelerek tehlikeyi önledi. 37. dakikada Caner'in sol çaprazdan kullandığı serbest vuruşta ceza alanında boş pozisyonda topla buluşan Çağlar'ın kafa vuruşunda, meşin yuvarlak üstten auta gitti.
39. dakikada Yusuf'un arapasında ceza alanında topla buluşan Tabata'nın yerden şutunda, kaleci Cenk meşin yuvarlağı kontrol etmek istedi. Cenk'in kolunun altından geçen top kornere gidince, Beşiktaş önemli bir pozisyonu daha değerlendiremedi. Maçın ilk yarısı, golsüz eşitlikle sona erdi.
BEŞİKTAŞ-DENİZLİSPOR MAÇINDAN NOTLAR
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, her zaman olduğu gibi Denizlispor karşılaşmasında da kadroda revizyona gitti. Deneyimli teknik adam, Denizlispor karşısına, hafta içinde Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde yapılan ve 2-1 siyah-beyazlıların yenilgisiyle sonuçlanan CSKA Moskova karşılaşmasının kadrosundan 5 değişiklikle takımını sahaya sürdü. CSKA Moskova maçında ilk 11'de oynayan Nihat, İsmail, İbrahim Kaş yedek soyunurlarken, Tello ve sakat olan Holosko ise kadroya alınmadılar. Bu futbolcuların yerine Tabata, Serdar Özkan, Yusuf, Fink ve İbrahim Üzülmez ilk 11'de forma giydiler.
-EKREM, SAVUNMANIN SAĞINDA-
Denizli, CSKA Moskova karşısında önliberoda oynattığı Ekrem Dağ'ı, Denizlispor karşısında savunmanın sağında görevlendirdi. Önliberoyu Ernst-Fink ikilisinden oluşturan Denizli, savunmanın solunda İbrahim Üzülmez'i, orta alanın solunda Yusuf'u, sağında Serdar Özkan'ı görevlendirirken, forvette Nobre'yi, arkasında da Tabata'yı oynattı.
-RÜŞTÜ YİNE KALEDE-
CSKA Moskova maçında yediği goller nedeniyle eleştirilen Rüştü, Denizlispor maçında da ilk 11'de sahaya çıktı. Bu arada sakatlığı bulunan Holosko'nun yanısıra Tello, Rıdvan, Erhan ve Erkan kadroda yer almadı. Diğer yandan uzun süredir sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen İbrahim Toraman, 18 kişilik maç kadrosuna girdi.
-''GAZİANTEP'E BAŞKAN OLSANA''-
Siyah-beyazlı taraftarlar, maçın başlamasına kısa bir süre kala kulüp başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kuruluna tepki gösterip istifaya çağırdılar. Demirören için ''Başkan olsana, başkan olsana Gaziantep'e başkan olsana'', ''Yeter, Yıldırım Demirören'' diye tezahüratlar yapan taraftarlar, ayrıca ''Yönetim istifa'' diye tempo tuttular.
-YALNIZCA ERNST'E DESTEK-
Beşiktaşlı taraftarlar, üst üste alınan yenilgiler nedeniyle siyah-beyazlı futbolculara her zaman verdikleri desteği bu kez göstermezlerken, yalnızca Fabian Ernst lehine tezahüratlar yaptılar. Takım kadrolarının maç öncesi anons edilmesi sırasında taraftarlar, kaleci Rüştü, Yusuf ve Tabata'yı ıslıkladılar. Ayrıca maç sırasında da Rüştü'ye gelen toplar sırasında milli kaleci, taraftarların ıslıklı protestosuna maruz kaldı. Öte yandan maçı izlemeye gelen siyah-beyazlıların eski futbolcusu Pascal Nouma da taraftarlardan büyük ilgi gördü.
-DEMİRÖREN'İ BİR GRUP ALKIŞLARLA KARŞILADI-
Kulüp başkanı Yıldırım Demirören, stada girişi sırasında bir grup tarafından protokol tribünü önünde alkışlarla karşılandı. CSKA Moskova maçı sonrası Sabiha Gökçen Havalimanı'nda kimi taraftarların sözlü ve yumurtalı saldırısına uğrayan Demirören'e destek veren yaklaşık 20 kadar taraftar, ''Büyük başkan'' diye tezahürat yaptı. Demirören, karşılaşmayı eşi Revna Demirören ile birlikte protokol tribününden izledi. Bu arada protokol tribünü önünde geniş güvenlik önlemleri alındığı gözlenirken, içeride de protokol tribünü çevresinde kulübün özel güvenlik elemanları görev yaptı.
-''AŞKIMIZ RENKLERE, SİZLERE DEĞİL''-
Siyah-beyazlı taraftarlar, maç öncesi takım ısınırken futbolcuları protesto edip, eski yıldız futbolcular lehine tezahüratlar yaptılar. Futbolculara ''Aşkımız renklere, sizlere değil'' diye bağıran taraftarlar, ''Nouma, İlhan Mansız, Amokachi, Metin, Ali, Feyyaz'' lehine tezahüratlarda bulundular. Öte yandan siyah-beyazlı taraftarlar maça fazla ilgi göstermezlerken, iki kale arkası tribünde boşluklar göze çarptı.
-NUMARALI TRİBÜNDE KAVGA-
İstiklal Marşı sırasında bir grup taraftar numaralı tribünde başkan Demirören aleyhine pankart açtı. İstiklal Marşı'nın ardından pankartı açan grupla kimi taraftarlar yumruk yumruğa kavga ettiler. Güvenlik güçleri araya girerek olayları büyümeden engelledi. Ayrıca maçın başlamasından hemen sonra kapalı tribünde de bir arbede yaşandı.
Kaynak: AA
 


TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
mucize bu:sukur: Allah ım bu günleri de gördük ya şükürler olsun :sukur::sukur: (bknz. mağdur taraftar )
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Maçın 90dk sını da izledim..

Denizlispor karşısında bile vasat futbol ve zorla kazanılan bir maç olarak nitelendirebiliriz...
 
zibidi39

zibidi39

Üye
hadı hyrlısı olsun 8 haftada 1 galıbıyet artık bı 8 hafta daha unutun 3 puanı bıdaha anca 16,haftada alırsınız :D
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Mustafa Denizli'nin adına sevindim.
 
X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Zorda olsa bi galibiyet aldılar bu maçta yenilgi veya beraberlik olsaydı Mustafa Denizli'ye yol verirdiler artık:)
 
'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
bjk taraftarı maçta açılan kupayı unutma vefasızlık yapma pankartı gösterdiği tepkiyle vefasızlığını göstermiş oldu.
 
oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
aldık maçı artık seriye bağlarız :)
 
aLone

aLone

Üye
çok şükür kazandık bi maç ama denizliyle olmaz bu iş !
 

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Rüştüyü nasıl yuhluyodu seyirci:ehe
Demirörene sırtlarını döndüler tam komediydi ya:ehe
 
'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
komedimi bu çok kötü birşeydi bana göre
 

<~STaT!c-X~>

Üye
Zorlada olsa kazandınız sonunda, inşallah bundan sonrada hep kazanırsınız :-).
 
SucX

SucX

Üye
Ocak 2010'da görüşmek üzere..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt