Berkede, Cerenden Ayrılsın İstiyorum :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sergio_Aguero

Sergio_Aguero

Üye
    Konu Sahibi
Berkede, Cerenden Ayrılsın İstiyorum :D
Evet sayın değerli üyeler ve yönetimde bulunan değerli yöneticiler...ne diyeceğimi merak ediyorsanız...şu: hani bi tane reklam vardı berkede cerenden ayrılsın istiyorum...aklıma geldi yazayım dedim

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
İyi misin kardeş??

Sergio_Aguero

Sergio_Aguero

Üye
    Konu Sahibi
DiaBLoS™;1091845' Alıntı:
İyi misin kardeş??
evet sen nasılsın ? ayrıca banned marker ne oluyor merak ettim söylersen sevinirim

handful1907

handful1907

Üye
arkadaşım en yakın ... hastenesine gitsen ii olur. :ehe

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
:kop:bu ne yav şakamı bu :D

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kardeş böyle çocukca şeylerle uğraşmak gereksiz ;) Boşver böyle anlamsız gereksiz konu açma..

Sergio_Aguero

Sergio_Aguero

Üye
    Konu Sahibi
DiaBLoS™;1091875' Alıntı:
Kardeş böyle çocukca şeylerle uğraşmak gereksiz ;) Boşver böyle anlamsız gereksiz konu açma..
ama ne yapayım diablos...tanırsın beni hoşuma gidiyor sinirlendikce aklıma getirmek istiyorum

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Valla kardeş konu nedir bilmem ben. Ama bu tip gereksiz ve saçma konular karşısında diğer üyelerdende tepki msjı alırsın ;)

Sergio_Aguero

Sergio_Aguero

Üye
    Konu Sahibi
DiaBLoS™;1091880' Alıntı:
Valla kardeş konu nedir bilmem ben. Ama bu tip gereksiz ve saçma konular karşısında diğer üyelerdende tepki msjı alırsın ;)
ya benim umrumda değil kaç defa ban yedim ama ...inadımdan asla vazgeçmem...haksız yere banlanmak zoruma gidiyor...ayrıca kim ne derse desin

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
İyi kardeş bu seferde o zaman haklı yere banlanmak istiyon herhalde :) Neyse iyi banlanmalar sana :D

Sergio_Aguero

Sergio_Aguero

Üye
    Konu Sahibi
DiaBLoS™;1091893' Alıntı:
İyi kardeş bu seferde o zaman haklı yere banlanmak istiyon herhalde :) Neyse iyi banlanmalar sana :D
sağol diabloscum...aynen öyle...zaten sende beni msn den silmişsin en son caldion sen ve ben konuşmuştuk ya

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
ceren değil o cansu.:)

c3r3n

c3r3n

Üye
oTToMaNiAc

oTToMaNiAc

Üye
:kop::kop::kop::kop:

Solamente

Üye
güzel reklamdı ama :kop: ben çok severdim Savaşlar bitsin sevilen diziler hiç bitmesin istiyorum ....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt