Berfin Aksu & Hande Baykal 19 Nisan 2011 Salı 20:00 ( Bilet Fiyatları ) - ( Konser Yeri )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Berfin Aksu & Hande Baykal 19 Nisan 2011 Salı 20:00 ( Bilet Fiyatları ) - ( Konser Yeri )
Berfin Aksu , keman
Hande Baykal, piyano

Berfin Aksu 1998 yılında Ankara’da doğdu. Cihat Aşkın’la birlikte, Rengim Gökmen yönetiminde Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası, 24.Uluslararası Ankara Müzik Festivali, 10. Uluslarası Antalya Piyano Festivali’nde, İstanbul Bestecileri etkinliğinde ve Uluslararası Bodrum D-Marin Klasik Müzik Festivali’nde Fazıl Say’la birlikte solist olarak konserler verdi.2007 yılında Genç Girişim Yönetişim Birliği tarafından verilen “Geleceğin Büyükleri” dalında “Yılın Özel Ödülü”nü aldı.

2008 yılında Mersin Üniversitesi’nin düzenlediği Keman Yarışması’nda birinci oldu. Aynı yarışmada “En İyi Türk Bestecisi Yorumcusu Özel Ödülü”ne de layık görüldü. 2009 yılında İtalya’da düzenlenen 16. Uluslararası Andrea Postacchini Keman Yarışması’nda ikincilik ödülü alan Berfin Aksu, iki yıl önce aynı yarışmada “Jüri Özel Ödülü” nü de almıştır.

Aralık 2009’da Romanya’da düzenlenen 14. Uluslararası Remember Enescu Keman Yarışması’nda birincilik ödülünün yanı sıra “En İyi Enescu Yorumcusu Ödülü” ve “Constantin Dragoi” özel ödülünü de kazanmıştır.

2010 yılında Çek Cumhuriyeti’nde düzenlenen 52. Uluslararası Koçianova Keman Yarışması’nda birinci olan Berfin Aksu kemanı, duygularını çok iyi ifade edebilen, içini titreten bir araç olarak ve aile kavramı ile açıklıyor.

Program: Bruch, Tura, Brahms, Ahron, Wexman

(23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı Kapsamında)

Yer:Akbank Sanat
İstiklal Cad. No: 8, 34435, Taksim, Beyoğlu
İstanbul

Tarih : 19 Nisan 2011 Salı 20:00
Fiyat : 12,00 TL
Bilet Satış Yerleri :Biletix
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt