Uygulama beraber görev yapabilecegimiz oyun tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

ysssf

Üye
    Konu Sahibi
beraber görev yapabilecegimiz oyun tavsiyesi
arkadaşlar kardeşimle birlikte farklı tabletlerden beraber oynayacağımız 3d fps modern combat gibi ama beraber görev yapabileceğimiz bir oyun arıyorum bilen varmı

Samet.25

respawnlabnes oyunu güzel hem online hem facebook arkadaslarınla oynayabilirsin kardesinle 2 kişi teke tek kapısabilirsiniz zevkli oyun

ysssf

Üye
    Konu Sahibi
respawnlabnes oyunu güzel hem online hem facebook arkadaslarınla oynayabilirsin kardesinle 2 kişi teke tek kapısabilirsiniz zevkli oyun

benim istediğim beraber bi gorev yapmak mesela bi üssü dağıtmak birini kurtarmak vs vs

lale63

lale63

Üye
Oyle bi oyun vardi ama ismini hatirlayamadim.ama tavsiye etmem beraber oynamayi kardesimle oynadigimizda beni deli ediyordu her defasinda adami oldurmeyi unutuyordu en son elindeki tableti aldim parcik pircik ettim rahatladm :)) onermiyorum beraber oynamayi :)

ysssf

Üye
    Konu Sahibi
Oyle bi oyun vardi ama ismini hatirlayamadim.ama tavsiye etmem beraber oynamayi kardesimle oynadigimizda beni deli ediyordu her defasinda adami oldurmeyi unutuyordu en son elindeki tableti aldim parcik pircik ettim rahatladm :)) onermiyorum beraber oynamayi :)

haha :) benim kardeşim küçük degil ama lise 1 o yuzden sorun olmaz inş hatırlarsın

reaurora

reaurora

Üye
mmo oyunlarda guzel. order & chaos, dark legends, call of champions...

lale63

lale63

Üye
haha :) benim kardeşim küçük degil ama lise 1 o yuzden sorun olmaz inş hatırlarsın

Benim kardesimde lise birdeydi iste ama gerizekalilik iste bi bolumu 5 kez tekrarlatinca 1.200e aldigim tableti kendi ellerimle parcaladm :)

ysssf

Üye
    Konu Sahibi
Benim kardesimde lise birdeydi iste ama gerizekalilik iste bi bolumu 5 kez tekrarlatinca 1.200e aldigim tableti kendi ellerimle parcaladm :)

:) geçmiş olsun oyunu ismini hatırlarsan sen yine mesaj at ben denemek isterim

ysssf

Üye
    Konu Sahibi
Dundem beri zorladim kendimi yok gelmiyor markette dolanayim dedim daha fazla kafam karisti :))

canın sağolsun :) splinter cell falan olabilir mi bilgisayarda benim istediğim gibiydi galiba bu oyun

lale63

lale63

Üye
Galiba :)

Üst Alt