Benitez: "ManU ve City'ye yetişeceğiz"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Benitez: "ManU ve City'ye yetişeceğiz"
Chelsea'nin İspanyol teknik direktörü Rafael Benitez, Manchester United'ın teknik patronu Sir Alex Ferguson'ın şampiyonluk Manchester'da kalacak sözlerine katılmıyor.

İspanyol teknik adam, taraftarlara şampiyonluk yarışında olacaklarına dair söz verdi. Maviler, araya giren Kulüpler Dünya Kupası'ndan döndüğünde aradaki puan farkı 19'a kadar çıkabilir.

İskoç çalıştırıcının 'Şampiyonluk Manchester takımlarından birine gidecek' açıklamalarından sonra ligdeki durumları hakkında fikir bildiren 52 yaşındaki teknik adam, "Ferguson ne demiş hiç takip etmiyorum. Ben sadece takımımı düşünürüm." dedi.

The Mirror'a konuşan tecrübeli İspanyol, "Puan farkı beni endişelendirmiyor. Önemli olan bizim galip gelmemiz ki puan farkını kapatabilelim. Her seferinde bir sonraki maçımıza konsantre olacağız. Takımca mental olarak kendimiz geliştirmemiz ve şampiyon olabileceğimize inanmamız lazım." ifadelerini kullandı.

Liverpool'un eski teknik direktörü, sözlerine "Maç kazanmaya başladığımız an her şey lehimize dönecektir. Puan farkını ne kadar erken kaparsak o kadar iyi." diyerek devam etti.

Rafa Benitez, daha önce Valencia'yı çalıştırırken de Real Madrid ve Barcelona'ya arasındaki puan farkı bir hayli açılmış, bununla birlikte teknik adam ve oyuncuları geriden gelip La Liga şampiyonluğunu elde etmeyi başarmışlardı.

İspanyol ekibi çalıştırırken de liderin 8 puan arkasından geldiklerini hatırlatan başarılı teknik adam, "Şubat ayındayken Madrid ve Barça'yla aramızda 8 puan vardı, sene sonundaysa puan farkıyla şampiyon olmuştuk. Gerekirse yine yaparız. Önemli olan kazanan karakterde bir futbol ortaya koyabilmek, arkası gelecektir." şeklinde konuştu.

Chelsea, 15. haftalar sonunda Manchester United'ın 10, Man City'ninse 7 puan arkasında 3. sırada bulunuyor.
 


Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
hadi bakalım:hmmm
 
onurca06

onurca06

Üye
Lig uzun bir maraton herşey olabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Akıncı
Cevap
0
Görüntüleme
328
Akıncı
Haydar
Cevap
3
Görüntüleme
299
Haydar


Üst Alt