Benitez: "En azından kazandık"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Benitez: "En azından kazandık"
Şampiyonlar Ligi'nin son şampiyonu Chelsea'nin kupaya erken veda etmesinin ardından İspanyol teknik adam Rafael Benitez, en azından Nordsjaelland karşısında iyi futbol oynadıklarını söyledi.

FC Nordsjaelland'ı 6-1 mağlup eden Chelsea, gruptan çıkabilmek için Shakhtar Donetsk'in de Juventus'u devirmesini bekliyordu. İtalyan devi, Lucescu'nun öğrencilerini 1-0 mağlup edince, Maviler kupaya erken veda etmek zorunda kaldılar.

Sky Sports'a konuşan İspanyol çalıştırıcı, "Bence kazandığınız sürece sonuç pozitiftir. Hele ki evde kazandıysanız daha da iyidir. Rakip kaleye 32 şut çektik, 18'i kaleyi buldu. Maçı kazanma şeklimiz takdir edilmeli." ifadelerini kullandı.

Kendilerinden beklenen kaliteyi sahaya koyduklarını belirten 52 yaşındaki teknik direktör, "Maçı kazandığımız için mutlu, elendiğimiz içinse üzgünüz. Artık Sunderland maçına odaklanmamız lazım ve daha önümüzde Avrupa Ligi var. Ama o kadar iyi bir maç geçirdik ki, geleceğe güvenle bakabiliyoruz. İyi pres yaptık, gol pozisyonlarına girdik ve bir sürü de gol attık." dedi.

Benitez, Chelsea'nin bu sezonki son Şampiyonlar Ligi maçında iki tane gol atan ve hat-trick yapma fırsatını kaçıran İspanyol golcü Fernando Torres hakkında da konuştu. Yıldız oyuncunun da gollerini attığını ve iyi oynadığını dile getiren İspanyol, "Eğer onu pozisyonlara sokarsak, o da gollerini atmaya devam eder." şeklinde konuştu.

Chelsea, Nordsjaelland'ı 6-1 yenmesine rağmen grubunda üçüncü oldu, Londra temsilcisi yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek.
 


sanal hacker

sanal hacker

Üye
tşkür
 
  • Beğen
Tepkiler: Byhaydar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt