benim Samsung Wave 525 telefonuma hangi oyunlar uygun?

Sponsorlu Bağlantılar

gs-player

Üye
    Konu Sahibi
benim Samsung Wave 525 telefonuma hangi oyunlar uygun?
S525e hangi tür oyunlarin uygun oldugunu bir kisi söyliyebilirmi acaba?? mesala

Andry Birds ve Plants vs Zombies gibi oyunlar benim alacagim s525e uygun mu??

simdiden tskkürler..

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Uygundur. 240x400 olan bütün oyunlar uygundur. 320x240 da çalışır ama ekranını tam doldurmaz küçük gelir yani.

gs-player

Üye
    Konu Sahibi
vallahi ben baska bir sayfada görmüstüm..orda denilen sey BU OYUNLARIN "ANDROID GAMES" Oldugu..BU ANGRY BIRDS TARZI OYUNLARin uygun olmadigi yaziyordu..

bu vidyoda uygun oldugu yaziliyor..

insallah uygundur ,,bakalim..

--------------- Ekleme ---------------

Peki Verziyon olarak tam adi nedir bu telefonun..Oyun kategorisi yani..Nokia N96Da V3 idi..bu telefonda nedir?

CoDeYs

CoDeYs

Üye
v5 olması gerekiyor dene bence

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
vallahi ben baska bir sayfada görmüstüm..orda denilen sey BU OYUNLARIN "ANDROID GAMES" Oldugu..BU ANGRY BIRDS TARZI OYUNLARin uygun olmadigi yaziyordu..

Peki Verziyon olarak tam adi nedir bu telefonun..Oyun kategorisi yani..Nokia N96Da V3 idi..bu telefonda nedir?
V3-V5 vb. şeyler symbian işletim sistemli telefonlar için geçerlidir. Yani seninki için geçerli değil dediğim gibi 240x400 boyutunda arayacaksın. Hatta biraz daha açmak gerekirse Samsung Star, Samsung Monte'ye uyumlu tüm oyunlar telefonun tam ekran sorunsuz çalışır. Angry Birds çok güzel bir oyun hemen yükle forumda mevcut zaten.

gs-player

Üye
    Konu Sahibi
V3-V5 vb. şeyler symbian işletim sistemli telefonlar için geçerlidir. Yani seninki için geçerli değil dediğim gibi 240x400 boyutunda arayacaksın. Hatta biraz daha açmak gerekirse Samsung Star, Samsung Monte'ye uyumlu tüm oyunlar telefonun tam ekran sorunsuz çalışır. Angry Birds çok güzel bir oyun hemen yükle forumda mevcut zaten.

bana bulundugu linki söyliyebilirmisin? ben bulamadim ...Angry Birds´i

CoDeYs

CoDeYs

Üye
aynen lınk varsa paylas yararlanalım

emre489763

Üye
aynı telefon bendede war angry birds oynanıyor

adı lazım değil

adı lazım değil

Üye
o angrinin bnde aynısı var eve gidince pylaşırım

tolgabensen

Üye
ellerine sağlık kardeş

adı lazım değil

adı lazım değil

Üye
tıpkısının aynısı montemde var