Benim Lenovo'm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Benim Lenovo'm
"EĞLENCEYE SEN DE KATIL!"
LENOVO'nun size sağlamış olduğu bu benzersiz fırsatı kaçırmayın. Unutmayın! Aşağıda kısaca anlatılan adımları takip ederek yarışma boyunca hediye edilecek olan Intel işlemcileriyle güçlendirilmiş 5 adet LENOVO'lardan birini kazanacak şanslı kişi siz de olabilirsiniz.

Oyun Kuralları
İlk yapmanız gereken, kişisel zevklerinizi yansıtan soruları cevaplandırarak size en uygun LENOVO'yu belirlemek. Bu belirleme yapıldıktan hemen sonra, her biri 10 puan değerinde olan 5 bilgi sorusunu cevaplayarak yarışmaya katılma hakkı elde edersiniz. Bunun yanısıra aldığınız puanı yükseltmek için arkadaşlarınızın da desteğine ihtiyacınız olacak. Arkadaşlarınızı davet edip Facebook ve FriendFeed'de destek linkini paylaşabilir, bu davetinizi kabul ederek size destek olan her arkadaşınız için ise +1 puan kazanırsınız. 10 hafta süresince her 2 haftanın sonunda en çok puanı toplamış olan katılımcı, anket sonunda belirlenen LENOVO'nun sahibi oluyor. İlk LENOVO'yu kazanan katılımcı 04 Nisan 2010 saat 23.59'da belirlenecek. Durmayın bu şansı siz de yakalayın!

izmirligenc

izmirligenc

Üye
guzelmis aslinda katilmak lazim

ebrarcik

ebrarcik

Üye
buda benim linkim tıklarsanız sevinirim arkadaşlar

ThE VeNoM

ThE VeNoM

Üye

lizozomsss

Üye
benim linkim de bu arkadaşlar. tıklarsanız seviniirm.

axaxx

Üye
buda benim

karizmakankiler

karizmakankiler

Üye
cok yardımcı oldunuz tesekkürler linkler hepside kırık veya benim pcde biseyler oluyo :hmmm

--------------- Ekleme ---------------

4 nisan demişsiniz yarısma bittiherhalde....:off:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt