ercankirdok
Üye
Benim İçin Ne Hissediyor ? uygulaması
Arkadaşlar kendim yazmış olduğum bir uygulamadır. İnşallah çok daha ilerilere taşımak istiyorum uygulamamı. Gerekli Lisanslama başvurularımı yaptım uygulama için (marka tescili). Hadi hayırlısı artık diyorum... Fazla uzatmadan uygulama hakkında kısa bilgi vereyim arkadaşlar;
Uygulama da; arkadaşlarınızı (2 ayrı listeden birisine) ekleme seçeneğiniz var.
Bu iki ayrı listenin 1.'si Özel Kişi Listesi : Bu listeye eklediğiniz arkadaşınıza olan hisleriniz sadece siz ve onun arasında kalıyor, kimse göremiyor ve yorum yapamıyor.
2.'si Herkes Bilsin Listesi : Bu listeye eklediğiniz arkadaşlarınıza olan hislerinizi herkes görebiliyor ve yorum da yapabiliyor.
Ayrıca Takip Bölümü ile de arkadaşlarınız, siz ve başkaları için ne hissediyorlar yakından takip edebiliyor ve yorumlarda buluna biliyorsunuz.
Ayrıca değerli yorumlarınızı da bekliyorum arkadaşlar
Apk dosyasını nasıl yükleyeceğimi bulamadım o yüzden yükleyemedim buraya !
Uygulama da; arkadaşlarınızı (2 ayrı listeden birisine) ekleme seçeneğiniz var.
Bu iki ayrı listenin 1.'si Özel Kişi Listesi : Bu listeye eklediğiniz arkadaşınıza olan hisleriniz sadece siz ve onun arasında kalıyor, kimse göremiyor ve yorum yapamıyor.
2.'si Herkes Bilsin Listesi : Bu listeye eklediğiniz arkadaşlarınıza olan hislerinizi herkes görebiliyor ve yorum da yapabiliyor.
Ayrıca Takip Bölümü ile de arkadaşlarınız, siz ve başkaları için ne hissediyorlar yakından takip edebiliyor ve yorumlarda buluna biliyorsunuz.
Ayrıca değerli yorumlarınızı da bekliyorum arkadaşlar

Apk dosyasını nasıl yükleyeceğimi bulamadım o yüzden yükleyemedim buraya !
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız