Tavsiye Benim Hatama Düşmeyin!!

Geçmiş olsun kardeşim valla bende hiç bir telefoncuya güvenmiyorum en iyisini yapmışsın hayırlı olsun güle güle kullan

usta geçmiş olsun sevindim az bi zarar ile dönmene zaten 2. El telefon almayacaksın satan durduk yere satmaz illa çıkar bi sorun

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
usta geçmiş olsun sevindim az bi zarar ile dönmene zaten 2. El telefon almayacaksın satan durduk yere satmaz illa çıkar bi sorun
aynen teşekkürler arkadaşlar. G7 ile ilgili herhangi bir sorusu olan varsa seve seve cevaplarım.

Arkadaşlar birde garip birşey oldu telefonu eve getirdiğimde. Telefonu wifi ye bağla dedim hiç şifre filan istemeden bağlantı. Wifi kesinlikle şifreli. Acaba google play artık wifi şifrelerinide mi kaydediyor bu nasıl oldu anlamadım? Var mı bilen ?

Son düzenleme:
Daha önce kullandiginiz gmail hesabi ile telefona giris yaptiysaniz sifreler sanirim orada kayit oluyor

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
Daha önce kullandiginiz gmail hesabi ile telefona giris yaptiysaniz sifreler sanirim orada kayit oluyor

Aynen bende öyle düşündüm ama şaşırdım. Önceki modemimin ismi bile gelmiş listeye. Demekki hem google ın işi

mcnpl4

Üye
ayarlarda yedekle ve sifirla diye bir bolum var ordan gorebilirsin. tum uygulama verilerini yedekliyor. wifi sifresi de o sekilde aktariliyor telefonuna

Mülakatın İçin Başarılar. Abinedemi Parayla Satıcaksın Telefonu