Karahasan
Emekli Yönetici
Benim gibi sevenler.
birgün ruhumun derinliklerinde birini ararken, aniden sen çıkıverdin karşıma ... o güzelliğinle alt-üst ediverdin bir anda dünyamı ... nasıl içki kadehsiz, sigara ağızlıksız olmazsa bende sensiz olamaz olmuştum ... her adım attığım yerde sende vardın ... ve de her nefes alışımda ... basamaz oldum yerlere, senin üzerine basmaktan korktum çünki ... yaşama sevincim, yaşama sebebim olmuştun sen benim ... rüyada gibiydim gerçekten ... Allah'ım ne olur uyanmasan bu uykudan ... ne olur bu büyü bozulmasın, yarınlar bir karabasan gibi çökmesin üstümüze ... umutlarımız kırılmasın, gençliğimiz hiç mi hiç solmasın ... bu sevdamız daim olsun, tek duam oldu dilimde ... bir ceylan düşünün yemyeşil çayırlarda şen şakrak ve de hür ... birgün bir avcı ve de bir arslan tehtit eder , özgürlüğünü ... tepe taklak oluvermiştir bir anda hayatı. işte bende ondan korkar oldum ... bitmesin aşkımız, bitmesin sevgimiz .. ve o gün geldi çattı ... bir hoyrat el gelip, alıp kopardı beni senden ... umutlarım dumura uğramıştı sanki ... kalmadı artık yaşama sevincim. nefrete dönüştü işte o zaman sevgim ... gülmeyi unuttum yaşla doldu gözlerim ... bir anda hüsrana uğradı özlemlerim ... başımı ellerimin alıp soruyorum kendime: acaba günahım neydi? diye. sorular cevaplar cevapsız kalıyor beynimde, bir türlü cevabını bulamıyorum ... varlığın şu an acı verir oldu bana ... çek git artık hayatımdan, rahat bırak beni ... ölümü arzular oldum bu aşk yüzünden, sevmeye yemin edeceğim bu gerekceden ... kahır dolu, ızdırap dolu geçiyor gecelerim ... böyle bir aşk, böyle bir sevgi ömrümce görmedim ... senin gibi bir zalimi neden, nasıl sevmişim. sen benim en güzel yıllarımı, gençliğimi bitirdin ... lanet olsun sana ... lanet olsun sevdana ... lanet olsun böyle bir aşka ... sevmeyeceğim bundan sonra asla bir daha ...
Hayellerimi süslüyordu beyaz elbiseler
Düşlediğim gelinlik değil, kefenlikmiş meğer ... !!!
Hayellerimi süslüyordu beyaz elbiseler
Düşlediğim gelinlik değil, kefenlikmiş meğer ... !!!