"Benim gibi futbolcular 100 yılda bir gelir"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
    Konu Sahibi

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana'nın, yeni sezonda kadrosunda görmek istememesi nedeniyle Etimesgut Şekerspor'a transfer olan Sergen Yalçın, ikinci LİG B kategorisi'nde futbol yaşamını sürdürme kararı alarak bir anda gündeme oturdu. Yıldız oyuncu siyah-beyazlı takımdan gönderilmesi ve transferiyle ilgili olarak ilginç açıklamalar yaptı:

Yeni takımıyla Bolu-Abant kampında yer alan Sergen Yalçın, Şekerspor'dan ilk teklifi aldığında şaşırdığını ve bunun kendisine tuhaf geldiğini belirterek başladığı konuşmasında "Şekerspor Başkanı beni ilk arayıp seni almak istiyoruz dediğinde şaşırdım. Tuhaf geldi.Başkanla yakından görüşmeye başladığımızda hedeflerinin çok güzel ve çok önemli olduğunu anladım.Çok önemli bir gurubun böyle bir sektöre girmesi Türk futbolu için çok güzel bir olay" dedi.

Hedeflerinin yarışmacı bir takım olup Şekerspor'u birinci lige çıkarmak olduğunu söyleyen Sergen Yalçın "Türkiye 1.ligindeki futbol seviyesi çok yüksek değil o yüzden ikinci lig B kategorisi'ne gitmek çok enteresan gelmemeli. Benim gibi üst düzey takımlarda oynamış bir oyuncunun ikinci lig B kategorisine gitmesi benim için gayet doğal bir olaydır" diye konuştu.
Özel yaşantısının kimseyi ilgilendirmemesine rağmen yıllardır bazı kesimlerin kendisini sorguladığına dikkat çeken yıldız oyuncu, "Ben istersem hipodroma giderim istersem başka bir yere. Kimseye hesap vermem. Sahada işimi yaptıktan sonra sürekli evde oturacak halim yok. Bir yere gittiğimde sanki sürekli oraya gidiyoruz gibi gösteriyorlar. İnsanlara yanlış tanıtılmak benim için işin en zor tarafı" diyerek tavrını bir kez daha ortaya koydu.
25-26 yaşına gelene kadar Avrupa'dan ve özellikle ingiliz kulüplerinden teklifler aldığını söyleyen Sergen Yalçın o zamanlarda bonservis bedelinin yüksekliğinden dolayı transferin gerçekleşmediğini belirtti.

Bazı spor yazarlarını eleştiren Sergen "Çok yanlış yazılar yazıyorlar. Özellikle bazı spor yazarları ,bunlara bunamış diyebiliriz. Bunamış spor yazarları bir kaç tane var bunların yaptığı yorumlar çok yanlış. İşi spor yazarlığı olmayan kişiler bizim hakkımızda yorum yapıyorlar. Bunlar benim için çok önemli değil ben zaten okumuyorum ama insanlara beni yanlış tanıtıyorlar. Hatta kendini birşey sanan insanlarla fazla samimi olmayınca yazılarıyla kendilerini kabul ettirmeye çalışıyorlar ama insanlar yazılarıyla değil karakterleriyle kendilerini kabul ettirirler. Hep benim üzerimden reyting yapıp gündemde kalmaya çalışıyorlar" açıklamasıyla yıllardır çektiği sıkıntıyı dile getirdi.

Beşiktaş'tan ayrılmasıyla ilgili olarak da konuşan Sergen Yalçın "Beşiktaş bölümü gerçekten çok enteresan. Aslında geçen sezon başında Rıza Çalımbay geldikten sonra benim ayrılmam gerekiyordu ama ne olduğunu ben de anlayamadım. O dönemde beni göndermeye çılışıyorlardı. Ben aldığım parayı yarı yarıya düşürerek Beşiktaş'ta kalmak için özveride bulundum. Sezon ortasında Beşiktaş'tan ayrılacağımın farkındaydım. Benim için Tigana'nın beni istememesi pek süpriz olmadı" dedi.

"Beşiktaş takımına 30 tane Tigana gelir ve gider ama Sergen Yalçın gibi futbolcular 100 yılda bir gelir" diyen Sergen, Külüplerin camiaların kendi oynucularına sahip çıkmaları gerektiğinin önemine değindi. Sergen konuşmasını şöyle sürdürdü: "Hiç olmazsa daha iyi davranılmalı,daha iyi şartlarda gönderilmeli oyuncular. Örnek olarak Hakan Şükür iki yıl daha sözleşme imzaladı. O Galatasaray'a sembol olmuş bir oyuncu ben de Beşiktaş'a sembol olmuş bir oyuncuyum. O kadar taraftar Sergen Yalçın gitmesin kalsın diyor ki, bir Sergen Yalçın Beşiktaş camiasına o kadar yük olmayabilirdi. Ama maalesef yurt dışından bir antrenör geliyor ben bu oyuncuyu istemiyorum diyor yönetim o oyuncuyu gönderiyor ama o antrenör üç beş ay sonra giderse ne olacak ? Camiaların benim gibi sembol olmuş oyuncuları bırakmamaları gerekiyor. Benim gibi isimler, hem beyin hem de kalite olarak ölene kadar kendi camialarına her zaman faydalı olur" dedi.

Son olarak Tümer'in Fenerbahçe'ye transferine değinen Sergen Yalçın bu durumun çok büyük bir sorumluluk olduğunu ve eski takım arkadaşının çok zorluk çekeceğini söyledi.

Tümer için "Umarım orda başarılı olur ve aldığı paranın karşılığını verir ama Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye gitmek çok büyük bir sorumluluk. Beşiktaş camiasını ve Beşiktaş taraftarının tepkisi çok büyük olacak. Bunu da karşısına alarak gitti, önümüzdeki sezon baya bir zorluk çekecek" dedi.

ben_daha_yeniyim

Üye
çok doğru yazıklar olsun böyle bir futbolcunun değerini bilemeyenleri kınıyorum :(

..::Riddick::..

Üye
önce sergen kendi değerini bilsin ondan sona konuşsun
kendi kendini harcamasın

ben_daha_yeniyim

Üye
o bir futbolcu ve bunun cevabı sahada verilir,

kimseye hesap vermek zorunda degıl bence özel hayatı kımseyı ılgılendırmıyor

onu cekemeyen besıktaslılar unutmasınlar attıgı gollerle bizi kurtardıgı maçlarla

taraftarların gözyaslarına boğuldugunu...

En azından tümer gibi ahlaksız cıkmadı.

tüm takımlara başarılar dilerim.....

Salihyet

Salihyet

Üye
ben_daha_yeniyim' Alıntı:
o bir futbolcu ve bunun cevabı sahada verilir,

kimseye hesap vermek zorunda degıl bence özel hayatı kımseyı ılgılendırmıyor

onu cekemeyen besıktaslılar unutmasınlar attıgı gollerle bizi kurtardıgı maçlarla

taraftarların gözyaslarına boğuldugunu...

En azından tümer gibi ahlaksız cıkmadı.

tüm takımlara başarılar dilerim.....

Tümer'e aynı şeyi söylememeyişinizin sebebi nedir acaba ??
Tümer'e aynı övgüleri yağdırırken kupayo fenerden aldı diye padişah yaparken övgü fenere gelince sövüşünüzün sebebi nedir?
Ya taraftar sevdiği oyuncuyu söverek sevgisini gösteriyo yada bu ikilemde bu sözleri sarf eden taraftar taraftar değil.

Üye
Arkadaş ben koyu Galatasaraylıyım ama sergen göz göre göre kendi kendini eritti .. At yarisi, gece hayatı, aşırı kiloları vs.... Ha özel hayatı ilgilendirmez diiyebilirsin belki ama bu gün sergen şekerspor değilde italyanın bilmem ne kulubünde oynamıyorsa kimsenin hatası degil yine sergenin hatası... Yazık..

ben_daha_yeniyim

Üye
SalihPlus' Alıntı:
Tümer'e aynı şeyi söylememeyişinizin sebebi nedir acaba ??
Tümer'e aynı övgüleri yağdırırken kupayo fenerden aldı diye padişah yaparken övgü fenere gelince sövüşünüzün sebebi nedir?
Ya taraftar sevdiği oyuncuyu söverek sevgisini gösteriyo yada bu ikilemde bu sözleri sarf eden taraftar taraftar değil.

çünkü tümer kendi ağızıyla bundan önce baska takımda oynamam ben dedi ve sözünde durmadı insanda biraz onur olur.

sen kendı taraftarlıgına guvenıyorsun belli devam et aferın haber için saol

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Sergen ne yapmış allah aşkına 100 Yılda bir gelirmiş.!

Hadi Hakan Şükür desen milli takım için yaptıkları tamam ama sergen ne yapmış benim ülkemin milli takımı için.! Gece gezmiş tozmuş olmuş tanker gibi sonrada benim gibi oyunca 100 yılda bir gelir..

Ezoptan masalllar geçsin bunları. ;)

Caine

Caine

Üye
sergen iyi topcudur ve onun gibisi gerçektende 100 yılda bir elir ama o kendi kendini yaktı :( üzüldüm diyecem ama ders olsun istiyorumda bu saattten sonra ona ders ola ne olur ki. iş işden geçti bir kereee. bundan sonraki yaşantısında mutluluk ve başarı dilemekden başka elimizden birşey gelmez ;)

ocu77

ocu77

Üye
neydi bi ara millet doğan çocuğunun ismine sergen koyuyordu...bi ara bi fırtınaydı esti..tıpkı rıdvan gibi..

jöly

Üye
bence sergen gerçekten çok iyi bir futbolcu ama riddick'in dediği gibi bunu sahada daha da iyi yansıtabilirdi :good:

Exalans

Exalans

Üye
bence sergen kendi kendini bitirdi

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
    Konu Sahibi
sergen yetenekli fakat kendisini cok abartmis

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Madem kendi gibi futbolcular 100 yılda bir geliyor, neden formunu korumadı? Adama yıllardır kilo verdiyorlar; tınlayan kim?

bilgesamet

bilgesamet

Üye
değeri neymişki konuşuyo

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Bu zamandaki gençler vefasız... Sergen sevilmez mi yahu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt