benim anlamadığım bir konu var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Malamadrı

Malamadrı

Üye
    Konu Sahibi
benim anlamadığım bir konu var
başlıkta belirttiğim gibi benim anlamadığım tek bir konu var değerli dostlar ve değerli yönetici arkadaşlar . Hepimizin açtığı konulara yorumlara sorulara saygım sonsuz yanlız görüyorum ki önemli konuda bir yardım bekleyen arkadaşımızın açtığı konuya hiç yorum atılmamış ama bir arkadaşımızın canım sıkılıyor diye açmış olduğu konuya 65 yorum gidiyo sizce bu normal mi benim cevabım hiç normal değil. Siteyi kuran değerli arkadaşlarımızın amacı nedir bir topluluğu bir araya getirerek birbirlerine bilgi aktarmak yardımcı olmak ulaşamadığımız konularda danışmak değil mi peki neden bunlar nadir görülüyo cevabı özellikle site üyelerinden istiyorum

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Sana yüzde yüz katılıyorum dostum ben insanlara yardımcı olabilmek için sürekli cevaplanmamış konulara göz atarım her girdiğimde elimden geldiği kadar yardımcı da olurum herkesin böyle yapması gerek adamın acil sorusu oluyor halletmesi gerekiyor 2 saat olmuş cevap yok bu adam bi daha bu foruma uğrar mı sizce :nono:

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Arkadaşım seninde söylediğin üzere, önemli konuya yorum atmak bilgi gerektirir.
O konuda bilgisi olan arkadaşlar da mümkün olduğu kadar yardımcı olmaya çalışırlar.
Ama diğer konularda bilgi ve tecrübe gerekmiyor. Dikkat edersen o konular ya geyiğe sarıyor ya da ipler kopup iş ban'a kadar gidiyor. Kısacası bu tür konularda ''Ağzı olan konuşuyor.''

Bence önemli konulara o konuda bilgisi olmayan birisinin yorum yazmaması, yazmasından daha iyi.

• Beğen
Tepkiler: Revengeful
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
O konuda bilgisi olan arkadaşlar da mümkün olduğu kadar yardımcı olmaya çalışırlar.
Ama diğer konularda bilgi ve tecrübe gerekmiyor. Dikkat edersen o konular ya geyiğe sarıyor ya da ipler kopup iş ban'a kadar gidiyor. Kısacası bu tür konularda ''Ağzı olan konuşuyor.''

Bence önemli konulara o konuda bilgisi olmayan birisinin yorum yazması, yazmamasından daha iyi.
aynen

lgkg300

lgkg300

Üye

Bence önemli konulara o konuda bilgisi olmayan birisinin yorum yazmaması, yazmasından daha iyi.

Aynen...

Ayrıca arkadaşımızın dediği gibi maalesef yeteri kadar yorum veya bilgi gitmiyor, bilgiyi talep edene. Tabi bunda yapacak birşey yok gönül işi bu silah zoru ile konuya yorum yap veya deneyimini aktar diyemeyiz.
Şahsım adına söyleyeyim, cevaplanmamis, veya bilgi isteyen kardeşlere yardımcı olurum bildiğim kadarıylar ki zaten maxicep'te de amaç bu

Malamadrı

Malamadrı

Üye
    Konu Sahibi
Sana yüzde yüz katılıyorum dostum ben insanlara yardımcı olabilmek için sürekli cevaplanmamış konulara göz atarım her girdiğimde elimden geldiği kadar yardımcı da olurum herkesin böyle yapması gerek adamın acil sorusu oluyor halletmesi gerekiyor 2 saat olmuş cevap yok bu adam bi daha bu foruma uğrar mı sizce :nono:

Teşekkürler dostum :)

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Burdaki herkes haklı arkadaşlar :) Ama asıl anlatılmak istenen insanlar bu foruma sadece matrak için eğlenmek geliyorsa hiç gelmesin daha iyi neden mi Adam konu açmış yardım istiyor malın biri gelmiş ben bilmiyorum diye yorum atıyor ne dersin bu adama yada kimse taşın altına elini koymaz biraz çabalamaz araştırma yapmaz soru sorarlar telden girerler imkanları yok ben bilmesem bile yardımcı olabileceğim bir konu ise anlayabileceğim bir şey ise netten araştırıp her türlü yardımı yaparım herkesin böyle olması tabi ki gerekmez ama biraz daha duyarlı olunabilir en azından dalga geçilmeyebilir :oke:

marist

marist

Üye

+1 :oke:

KayraBey

KayraBey

Üye
Herkes herşeyi bilemez.Ama herkes geyik yapar bunu unutmayalım.Bildiği halde yazmaya üşeniyor bile olabilir.Bence bu konuda kimseyi yargılayamayız.

x-scarface

x-scarface

Üye

hocam helal :alkis

spy ghost

spy ghost

Üye
usta şöyle birşey var tamam konuya gelelim sorun değil ama bilmediğimiz bir konu hakkında da konuşamayız , boş yorumlar olacağına hiç yazmayalım :oke:

marist

marist

Üye
usta şöyle birşey var tamam konuya gelelim sorun değil ama bilmediğimiz bir konu hakkında da konuşamayız , boş yorumlar olacağına hiç yazmayalım :oke:

bu yorumundan sonra yazdığım için özür dilerim. Ama aynen katılıyorum. Ve nefret ediyorum böle eski konuLarın boş bişey için üste çıkarılmasından.

Malamadrı

Malamadrı

Üye
    Konu Sahibi
bilipde yazmayanlara demiştim ben

Heroata

Heroata

Üye
Bence de yüzde yüz katılıyorum ama bi de yorumsuz eski konulara yazınca konu hortlatma be diyorlar anlamadım gitti

Metin MF

Metin MF

Üye

+1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt