Beni görünce

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doctorrr

doctorrr

Üye
Son sorum size. Benim ne yapmam gerekiyor?
Biraz kendine çeki düzen ver. Açtığın konulara dikkat et, şakaları anlayışla karşıla Oğuz o tür şakaları bize de yapar hatta daha ağırlarını da yaparız birbirimize... Burası bi aile gibidir. Biz sen burada ilk takıldığın zamanlarda seni hiç dışlamadık hatta seni savunduğum yerler bile olmuştu. Bak kaç uyarı puanın var profil kartına bi gözat yani sorun sende. Benim ve birçok arkadaşın da yakındığı şu sagopa kajmer fetişizmini bırak. İnsanların zevklerine saygı duy. Sen hala bildiğini okumaya devam edersen bu ortamda saygı görmez, o uyarı puanların birikir sonunda şutu yersin.

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
iyi geceler haluk

• Beğen
Tepkiler: Haluk.
Haluk.

Haluk.

Üye
    Konu Sahibi

Biraz kendine çeki düzen ver. Açtığın konulara dikkat et, şakaları anlayışla karşıla Oğuz o tür şakaları bize de yapar hatta daha ağırlarını da yaparız birbirimize... Burası bi aile gibidir. Biz sen burada ilk takıldığın zamanlarda seni hiç dışlamadık hatta seni savunduğum yerler bile olmuştu. Bak kaç uyarı puanın var profil kartına bi gözat yani sorun sende. Benim ve birçok arkadaşın da yakındığı şu sagopa kajmer fetişizmini bırak. İnsanların zevklerine saygı duy. Sen hala bildiğini okumaya devam edersen bu ortamda saygı görmez, o uyarı puanların birikir sonunda şutu yersin.

Abi çok teşekkür ederim. Sana yaptığım saygısızlık için özür dilerim.

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye

Evet oğuzhan böyle şakaları çok yapıyor bizim de hoşumuza gitmiyor ama.

• Beğen
Tepkiler: Haluk.
minoo

minoo

Üye
Konu sahibinin isteği üzerine :locked:

Keyifli forumlar.

• Beğen
Tepkiler: Haluk. ve Joker
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...