beni bilgilendirin !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mertko12

mertko12

Üye
    Konu Sahibi
beni bilgilendirin !
arkadaşlar bana yardım edin ya forumda açıklayamadıgım kelimeler var cfw ne fw in hali mi sonra tel. nasıl hackleniyo daha avrda aklımda değil şimdi szi aklınıza ne gelirsa acıklaması ile birlikte yaızın cok makbule gçer arkadaslar :tşk:

anılbaran

anılbaran

Üye
özelden ulaş bana bi ara anlstıyım

fnldstntn

Üye
fw_Firm Ware yani tlefonun işletim sistemi dosyaları
cfw_Custum Firm Ware yani üzerinde değişiklik yapılmış işletim sistemi dosyaları..

embarcadero

Üye
Bende daha hiç bi şey bilmiyorum çin malı iphone ve orjinal 5800 aldığımdan beri bu siteye bakıyorum yazdıkları tabirlerin yarısını anlıyorum :) cfw miş custom muş dünde bi yerde okudum bi şeyler portlamışlar fln :) Neyse okuyup öğrencez bişiler :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Aslında forumda FW ve CFW hakkında bilgilendirme konusu açılmalı.

Arkadaşlar yazmış. Çoğu kişi CFW yi C6 nın işletim sistemi olarak biliyor. Bu yanlışı düzeltmek gerekiyor. CFW, içi düzenlenmiş firmware (nokia telefonları için işletim sistemi de denebilir) demektir. Bazı CFW ler, orjinal FW düzenlenmesinden, bazıları ise C6'nın portlanmasından (yani 5800 için uyumlu hale getirilmesinden) oluşuyor.

embarcadero

Üye
Peki bu cfw ler ne işe yarar yani durup dururken telefonun dosyalarını niye düzenliyosunuz bide bunu açıklarsan sevinirim.

y10

y10

Üye
Peki bu cfw ler ne işe yarar yani durup dururken telefonun dosyalarını niye düzenliyosunuz bide bunu açıklarsan sevinirim.

telefonun bazı gerksiz bölümleri cıkarılıo bazı eklemeler yapılıo sistem hızlandırıo ve daha kullanıcı dostu bi arayüze sahip oluo

Joker.

Joker.

Üye
kısacası telefonunu daha çok seviyorsun

mertko12

mertko12

Üye
    Konu Sahibi
Aslında forumda FW ve CFW hakkında bilgilendirme konusu açılmalı.Arkadaşlar yazmış. Çoğu kişi CFW yi C6 nın işletim sistemi olarak biliyor. Bu yanlışı düzeltmek gerekiyor. CFW, içi düzenlenmiş firmware (nokia telefonları için işletim sistemi de denebilir) demektir. Bazı CFW ler, orjinal FW düzenlenmesinden, bazıları ise C6'nın portlanmasından (yani 5800 için uyumlu hale getirilmesinden) oluşuyor.
ben ******* fw zannediyodun xD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt