920 ve windows hakkında merak ettiğim konular genel de her işlemci kamera ve ram yani donanımdan bahsediliyor ince ayrıntılar yapılmıyor kullandigin için sana sormak istiyorum wp lerde fm radyo yok deniliyor doğru mudur ? Otg gibi bir bağlantı var mi usb bellekleri bağlamak için ? Hdmı veya tv out çıkışı var mi ? Fm transmetter yani fm verici var mi ? Video oynatıci hangi kodekleri yani türleri destekliyor mp4 wmv destekliyorda avi gibi mkv flv gibi çok kullanılan video uzantılarında durum nedir? Video oynatıcida liste şeklinde videolar oynatılıyor mu? Dosya yönetici gibi bir uygulama var mi ? Bluetooth hangi özellikleri destekliyor çevirmeli bağlantı dosya transferi bağlantı falan ? Telefonun ses düzeyi nasıl 5800 a kıyasla ? Artı içinde gelen orjinal uygulamalar değer verilebilecek uygulama var mi? Aklıma bunlar geliyor ciddi olarak almayı düşündüğüm bir tel o yüzden alan birinin görüşleri önemli benim için ben 701 kullanıyorum o tele geçtiğimde eksiklik hissederse insan olmuyor arc s alarak yaşamıştım bunu tekrar geri dönüş yapmak zorunda kaldım cevabın için şimdiden teşekkür ederim telefonun hayırlı uğurlu olur inşallah kazasız belasız kullanmak nasip olsun