dücane
Üye
-
Konu Sahibi
-
Hayırlı olsun kardeş,kıskanmadım desem yalan olurarkadaslar, demin gidip kendime Nokia Lumia 920´yi aldim, cok hosuma giden bir telefon ve gayet de güzel symbian artik bitmistir malesef, bu arada 600 avro ödedim
bu forumda güzel zamanlar gecirdim, yardimi dokunan herkesten Allah razi olsun, arada bir yinede takilirim...
Allah´a emanet olun
yazık günah o paraya hala Nokia alanlar da varmış benim Nokia n8i attım çekmece ye aldım bi tane iphone 4s keyfime bakıyorum
Nokia n8 i internete koydum 400tl ye yinede alan olmadı ...
arkadaslar, demin gidip kendime Nokia Lumia 920´yi aldim, cok hosuma giden bir telefon ve gayet de güzel symbian artik bitmistir malesef, bu arada 600 avro ödedim
bu forumda güzel zamanlar gecirdim, yardimi dokunan herkesten Allah razi olsun, arada bir yinede takilirim...
Allah´a emanet olun
Hangi ülke ?
hayirli olsun guzel gunlerde kullan. İyi bir secim yapmişsin.
vay bene güzel yapmışsın abi güle güle kullan ben de rüyamda lumia 920 maviyi inceliyodum
Hayırlı olsun kardeş,kıskanmadım desem yalan olur
yazık günah o paraya hala Nokia alanlar da varmış benim Nokia n8i attım çekmece ye aldım bi tane iphone 4s keyfime bakıyorum
HTC 8X daha guzel bence ama hayirli olsun yinede
Kardeş saçmala n8 symbian Lumia 920 Windows Phone ve mükemmel ötesi bir telefon Dücane Kardeşim sana da hayırlı olsun güle güle kullan.
hayırlı olsun telefonun resimlerini çekip koyar mısın ? gerçekten tasarımı harika
hayırlı olsun kardeşim allah utandırmasın bende wp8 alacağım fakat bu nokia olurmu bilemem
arkadaslar, demin gidip kendime Nokia Lumia 920´yi aldim, cok hosuma giden bir telefon ve gayet de güzel symbian artik bitmistir malesef, bu arada 600 avro ödedim
Allah´a emanet olun
uygulama ve oyun sıkıntısı çekeceksin.
Kardeş belliki sen zenginsin benim N8 çekmeceye atıp da 2000 tl lik yeni bir telefon alacak param yok,ben 2 sene önce 1000 tl ye aldığım cihazla herşeyi rahatlıkla yapıyorum belki senden 1-2 dakika fazla bir zamanda ama varsın olsun.yazık günah o paraya hala Nokia alanlar da varmış benim Nokia n8i attım çekmece ye aldım bi tane iphone 4s keyfime bakıyorum
uygulama ve oyun sıkıntısı çekeceksin.
hayırlı olsun kardeşim allah utandırmasın bende wp8 alacağım fakat bu nokia olurmu bilemem
Hayırlı olsun kardeş gerçekten iyi bir seçim yapmışsın
hayirli olsun kardesim.ben de nexus la 920 arasindayim suan ama nexus cok ucuz olmadigi muddetce olmaz
Hayırlı olsunda bir telefon aldın diye forumumu bırakacaksın
Good select
Mukemmel secimdarısı basimiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?