HAM ZA
Üye
Benden tavsiye asla sanaldan biriyle çıkmayın!
son senelerde facebook ve twitter gibi sosyal paylaşım ağlarının yaygınlaşmasıyla birlikte asosyal insanların mekanı haline gelen bu siteler fazla kullanıldığında insanları asosyal yapıyor... açıkçası itiraf etmek gerekirse benim arkadaşım pek yok.. asosyal tanımına uymaktayım kabul ediyorum... özellikle böyle ortamlarda birbirini beğenen kişiler mesafe ne olursa olsun aldırış etmeden bir aşk oyunu oynuyorlar... birçok bilimsel araştırmada sosyal ortamların insanı mutsuz ettiği hepimizin arasında aşikar.. bence yakından birini tanımadan böyle sitelerde birliktelik kurmak paranoyak bir insan için dezavantaj malesef,bende bu batağa saplandım. 4 ay boyunca whatsapp skype ve facebook tan biriyle mutlu olmaya çalıştım. saçma gelen taraf şu;ilişkinin bir internet bağlantısına bağlı olması gerçek hayattan kopuk bir birliktelik sağlıklı olmadı benim için. ayrıldık... ve sevgilim dediğim kız sildiği erkekleri tekrar eklemişti...sağlık olsun dedim bundan sonra artık face falan bitmiştir benim için. velhasıl değerli üyecanlar sanaldan ilişki kurmak benim 1 senemi aldı lys de bir yer tutturamadım.ygs ye çalış... işte çalış... para kazan... kaybeden siz olursunuz benden demesi... beni dinlediğiniz için sağolun faceyi açasım gelmiyor kapalı kalmalı mı sizce öneriniz nedir?
geçmiş olsun bu arada rabbim daha iyisini nasip eder inşallah ama gerçekten böyle ilişkiler ne yaparsan yap bitiyo