Benden tavsiye asla sanaldan biriyle çıkmayın!

Sponsorlu Bağlantılar

HAM ZA

HAM ZA

Üye
    Konu Sahibi
Benden tavsiye asla sanaldan biriyle çıkmayın!
son senelerde facebook ve twitter gibi sosyal paylaşım ağlarının yaygınlaşmasıyla birlikte asosyal insanların mekanı haline gelen bu siteler fazla kullanıldığında insanları asosyal yapıyor... açıkçası itiraf etmek gerekirse benim arkadaşım pek yok.. asosyal tanımına uymaktayım kabul ediyorum... özellikle böyle ortamlarda birbirini beğenen kişiler mesafe ne olursa olsun aldırış etmeden bir aşk oyunu oynuyorlar... birçok bilimsel araştırmada sosyal ortamların insanı mutsuz ettiği hepimizin arasında aşikar.. bence yakından birini tanımadan böyle sitelerde birliktelik kurmak paranoyak bir insan için dezavantaj malesef,bende bu batağa saplandım. 4 ay boyunca whatsapp skype ve facebook tan biriyle mutlu olmaya çalıştım. saçma gelen taraf şu;ilişkinin bir internet bağlantısına bağlı olması gerçek hayattan kopuk bir birliktelik sağlıklı olmadı benim için. ayrıldık... ve sevgilim dediğim kız sildiği erkekleri tekrar eklemişti...sağlık olsun dedim bundan sonra artık face falan bitmiştir benim için. velhasıl değerli üyecanlar sanaldan ilişki kurmak benim 1 senemi aldı lys de bir yer tutturamadım.ygs ye çalış... işte çalış... para kazan... kaybeden siz olursunuz benden demesi... beni dinlediğiniz için sağolun faceyi açasım gelmiyor kapalı kalmalı mı sizce öneriniz nedir?

CABBAR

CABBAR

Üye
Benden de tavsiye evlilik dışı bi birliktelik olmasın. 3-5 yıl fark etmiyor bitiyor bi şekilde. Helal olmadığı için Allah nasip etmiyor. 3 yılım boşa gitti benim. 1 saatte herşey sonlandı. 4 gündür acısını çekiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Dede ve HAM ZA
enterneoll

enterneoll

Üye
ben sanalda tanışıp gerçekte buluşuyorum ama tanıştığım insanlar genelde benim arkadaşlarımın tanıdıkları veya bana yakın oturan birisi olur

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA
HAM ZA

HAM ZA

Üye
    Konu Sahibi
Benden de tavsiye evlilik dışı bi birliktelik olmasın. 3-5 yıl fark etmiyor bitiyor bi şekilde. Helal olmadığı için Allah nasip etmiyor. 3 yılım boşa gitti benim. 1 saatte herşey sonlandı. 4 gündür acısını çekiyorum.
aynen be kardeşim ne güzel söyledin helal olsun sana :oke: geçmiş olsun bu arada rabbim daha iyisini nasip eder inşallah ama gerçekten böyle ilişkiler ne yaparsan yap bitiyo :(

- - - Eklendi - - -

ben sanalda tanışıp gerçekte buluşuyorum ama tanıştığım insanlar genelde benim arkadaşlarımın tanıdıkları veya bana yakın oturan birisi olur
yakın olunca problem olmuyoda farklı şehirde bile olunca sıkıntı orda başlıyo... asosyalliğin dibine vurmuşum

• Beğen
Tepkiler: CABBAR
-efşan

-efşan

Üye
:ah

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
Allah kurtarsın

• Beğen
Tepkiler: CABBAR ve HAM ZA
HAM ZA

HAM ZA

Üye
    Konu Sahibi
amin ecmain abi 2 hafta oldu yaklaşık çok berbat durumdayım son çare buraya yazayımda belki yelteneceklere bir kıssa olsun diye paylaştım umarım yararı olur inşallah

ismail

ismail

Üye
Bencede sürdürmeyin :)
Arkadaş olun normal arkadaş ama kesinlikle sevgili olmayın :)
Kendini çok iyi saklayabilir :)

Normal hayattaki ilişki olayı ise farklı şekilde ele alınabilinir.
Herşey size bağlı değil. Abim doğru söylemiş bi bakıma boşa gidebilir diye ama tanıman lazım tanımadan da direkt evlenirsen sorunlar orda başlayabilir. Bu daha da kötü olabillr..

• Beğen
Tepkiler: CABBAR ve HAM ZA
Muhammet DEDE

Muhammet DEDE

Üye
7 aydir suren sanal iliskim var aslinda seviyorum. Asosyal sayilmam ama kiz arkadasim yok ve acikcasi kiloluyum bakmiyorlar. Herneyse kizin annesi dahi taniyor beni. Arkadaslari kuzenler vs vs. Sorun su ki cok SIKILDIM ama onsuzda olmuyor aci cekmem ama ozlerim. Cok kararsizim.. Aslinda iliskiden ziyade telefonla ugrasmaktan sikildim gercekte yanimda olsa istetirim hemen. Mesela bazen isi oluyor 2 saat sonra yazarim diyor resmen sevincten ohh be diyorum. Ama o surekli mesajlasmak istiyor.ilk cikmaya basladigimiz zamanlar ben cok mesaj atardim surekli arardim sabaha kadar konusurduk ama bir ara ayrildi beni terketti sikildim dedi sonra ozur diledi bikac hafta sonra affettim ama isler degisti devran dondu amacim intikam falan degil kizginda degilim hala seviyorum. Ama cok sikildim sevmesem aci cekmeyecegini bilsem ayrilirim. Hersey tam tersine dondu ayriliktan sonra. Onunlada olmuyor onsuzda. Ve cok uzakta olmayacak birsey. Konya kahramanmaras dusunun artik. O 21 ben 20 yasindayim. Ne yapmam gerektigini hic bilmiyorum su an bile uyucam dedim konusmamak icin.

• Beğen
HAM ZA

HAM ZA

Üye
    Konu Sahibi
7 aydir suren sanal iliskim var aslinda seviyorum. Asosyal sayilmam ama kiz arkadasim yok ve acikcasi kiloluyum bakmiyorlar. Herneyse kizin annesi dahi taniyor beni. Arkadaslari kuzenler vs vs. Sorun su ki cok SIKILDIM ama onsuzda olmuyor aci cekmem ama ozlerim. Cok kararsizim.. Aslinda iliskiden ziyade telefonla ugrasmaktan sikildim gercekte yanimda olsa istetirim hemen. Mesela bazen isi oluyor 2 saat sonra yazarim diyor resmen sevincten ohh be diyorum. Ama o surekli mesajlasmak istiyor.ilk cikmaya basladigimiz zamanlar ben cok mesaj atardim surekli arardim sabaha kadar konusurduk ama bir ara ayrildi beni terketti sikildim dedi sonra ozur diledi bikac hafta sonra affettim ama isler degisti devran dondu amacim intikam falan degil kizginda degilim hala seviyorum. Ama cok sikildim sevmesem aci cekmeyecegini bilsem ayrilirim. Hersey tam tersine dondu ayriliktan sonra. Onunlada olmuyor onsuzda. Ve cok uzakta olmayacak birsey. Konya kahramanmaras dusunun artik. O 21 ben 20 yasindayim. Ne yapmam gerektigini hic bilmiyorum su an bile uyucam dedim konusmamak icin.
kardeşim öncelikle geçmiş olsun sende benim geçtiğim yollardan geçiyorsun. ne onunla oluyor ne onsuz diyorsun ama ayrılık kaçınılmaz,başka bi kızla muhabbete girdiğinde ne demek istediğimi daha iyi anlıycaksın.bi dene derim ben başka bi kızla bi muhabbet kurduğun zaman o aklına gelmiyorsa birlikte olmanın ne anlamı var dimi? herşey kader acı çeken güçlüdür bu dünyada.

Muhammet DEDE

Muhammet DEDE

Üye
baska kizla birlikte oldum yaklasik 3 hafta once gunde 20 defa falan opustuk belkide daha fazla. Aklima bile gelmedi. Aldattim yani birnevi. Su an ayrildik kendisi terketti mesaj falan atmadigim ilgisiz davrandigim icin. Ozlicem onu ama rahatladim.

• Beğen
Puck

Puck

Üye
internetten kız aramak artık çaresizliğin dibi oluyor herhalde bende internete çok bakıyorum ama o amaçlar için değil bu sizin içinizde bir sorun faceyi twitterı kendi kafanda kız bulayım diye bakıyosan sıkıntı sende...

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Sanaldan iliski kendine guveninizin olmadigini gosterir. Yapmayin... Lutfen! Yapmayin ama arkadaslar... Lutfen yapmayin!

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA ve Dede
HAM ZA

HAM ZA

Üye
    Konu Sahibi
Sanaldan iliski kendine guveninizin olmadigini gosterir. Yapmayin... Lutfen! Yapmayin ama arkadaslar... Lutfen yapmayin!
yoo kendine güven meselesi değil. asla yani kendine güvenmemekle alakası yok. kaç kere telefonla görüştüm kaç kere skypta muhabbet ettim. tabi bi yere kadar bu da ama bunun kendine güvenle yakından uzaktan ilgisi yok

- - - Eklendi - - -

internetten kız aramak artık çaresizliğin dibi oluyor herhalde bende internete çok bakıyorum ama o amaçlar için değil bu sizin içinizde bir sorun faceyi twitterı kendi kafanda kız bulayım diye bakıyosan sıkıntı sende...
benim öyle bi derdim olmadı.. kız tavlıyım düşüreyim nebileyim ne... hiç bi kızlada muhabbetim yoktur. olanlada arkadaş ilişkisi var ben çıktığım kızı çıktıktan sonra tanıdım.

- - - Eklendi - - -

baska kizla birlikte oldum yaklasik 3 hafta once gunde 20 defa falan opustuk belkide daha fazla. Aklima bile gelmedi. Aldattim yani birnevi. Su an ayrildik kendisi terketti mesaj falan atmadigim ilgisiz davrandigim icin. Ozlicem onu ama rahatladim.
kafanda bitirmişsin zaten kardeşim Allah hayırlısını nasip etsin :)

Muhammet DEDE

Muhammet DEDE

Üye
aci cekmiyorum rahatladim diyebilirim hatta ama onu ve eski gunlerimizi ozluyorum.

• Beğen
HAM ZA

HAM ZA

Üye
    Konu Sahibi
aci cekmiyorum rahatladim diyebilirim hatta ama onu ve eski gunlerimizi ozluyorum.
eksikliğini hissetmiyorsan pişman değilsen hiç takma hayatında o günlerden daha güzelini yaşabileceğin anlarda olur :)

phasan

phasan

Üye
Ben sevdıgım kız var ama gercek sanaldan bulmadım

achambo

achambo

Üye
amin ecmain abi 2 hafta oldu yaklaşık çok berbat durumdayım son çare buraya yazayımda belki yelteneceklere bir kıssa olsun diye paylaştım umarım yararı olur inşallah

çok takmamaya çalış unutursun veya alışırsın bir süre sonra

- - - Eklendi - - -

başka işlerle meşgul ol mesela

Anil-D

Anil-D

Üye
bende böyle bisey olmadı kafamı rahatlatıcak bişeyler var