Benden de Selam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Benden de Selam
Uzun zamandır boş boş takılıyorum nette, sınavlarda bitti sayılır, size selam vereyim dedim. tanıyanlar tanır tanıyan da tanımayanında Allah'ın selamı üzerine olsun

SlashGun

Üye
Tanımıyorum ama olsun .. A.selam

DiaBLoS

Moderator
Baştacısın kardeş. Hoşgeldin sefalar getirdin..İnşallah tüm dileklediklerin gerçekleşir..Hayırlısı olsun.

Konu Sahibi
DiaBLoS™;1385873' Alıntı:
Baştacısın kardeş. Hoşgeldin sefalar getirdin..İnşallah tüm dileklediklerin gerçekleşir..Hayırlısı olsun.
sağolasın karedeşim benim. şuan cafeden giriyorum. nickimi değiştirmeyi düşündüm önerilerinizi de bekliyorum

Catty

Emekli Yönetici
Hoşgeldiniz. Umarım iyi vakit geçirirsiniz.. Sizi siteye bağlayan yönlerin çok olacağı kanısındayım..Öncelikle üyeleri

Doğan

Üye
eyvallah hoşgeldiniz a.s.

Hoşgeldiniz. Umarım iyi vakit geçirirsiniz.. Sizi siteye bağlayan yönlerin çok olacağı kanısındayım..Öncelikle üyeleri

uzun zamandır burdaymış zaten bak 2005 üyesi

eyvallah hoşgeldiniz a.s.

Senin zihinsen probleminmi var ? her zaman böyle saçma sapan sırf mesaj sayını artırmak için mesaj yazıyorsun,sorunlumusun sen ? Anlamadan dinlemeden her konuya girip saçmalamak huyunu bu forumun geneline yansıtan kendini birşey sanan boş konuşanlar takımımısınız siz ?

--------------- Ekleme ---------------

A.s kardeşim, aktifliğini artırman dileği ile..

Catty

Emekli Yönetici

2005'de üye olduğunu görüyorum..

Ayrıca çok ağır konuşmuşsunuz , böyle birşey varsa bile böyle söylenmez ki ... bunu Özel Mesaj yolu ilede kendisine iletebilirdiniz...Gerginlik yaratmak gibi olmuş ama umarım fazla uzamaz.

h.g Dostum umarım buralardasın artık

2. mesajım sana değildi yanlış anlama.. ayrıca o arkadaş muhattabım değil, özel mesaj ile yazdıkları msn de yazdıkları zaten kendinin nasıl birisi olduğunu kanıtlıyor. hiç çekemem o arkadaşı söylemek istediklerimi yazdım, devam ederse hala da yazarım

Hoşgeldin kardeş kalıcı olman dileklerimle.......

ulan bnm nickimi deiştirip bnm adımdan primmi yapıosun senn burada sorumlu kim????????

--------------- Ekleme ---------------

bu the one denen herif bnm blue_hangman nickimi deiştirip kendisine göre yorumlamış bumu maxicepin kalitesi eski üyelerin ismini deiştirip yeni karaktersizlere wermekmi admin yokmu bu sitede kim yaptı bunu...?????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...