Benden daha eski üye var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
    Konu Sahibi
Kedi canını senin :naughty::ehe

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Herşey gönlünce olsun kardeş, iş sahibi olmak güzeldir başarılar dilerim eski yeni fark etmez senin hala buralarda olman bile gurur verici, sosyal hayatı eksiltme,işine önem vermeyide aksatma tabiki seni buralarda görmek isteriz. hoşgeldin

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
    Konu Sahibi
Herşey gönlünce olsun kardeş, iş sahibi olmak güzeldir başarılar dilerim eski yeni fark etmez senin hala buralarda olman bile gurur verici, sosyal hayatı eksiltme,işine önem vermeyide aksatma tabiki seni buralarda görmek isteriz. hoşgeldin

Teşekkür ederim iyi dileklerin için. Şu an tek sıkıntım sitenin arayüzüne alışamamam. Nedense çok karmaşık geldi bana, pek vakit geçirmediğimden olsa gerek. Bundan sonra daha sık burada olurum umarım. :)

Revengeful

Emekli Yönetici
Teşekkür ederim iyi dileklerin için. Şu an tek sıkıntım sitenin arayüzüne alışamamam. Nedense çok karmaşık geldi bana, pek vakit geçirmediğimden olsa gerek. Bundan sonra daha sık burada olurum umarım. :)
vallah herşeyde senin geldiğin vakti buldu ha :D eski tema gitti, versiyon değişti, koskoca reklamlar geldi :D

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
    Konu Sahibi

vallah herşeyde senin geldiğin vakti buldu ha :D eski tema gitti, versiyon değişti, koskoca reklamlar geldi :D

Reklam, site geliri için gerekli ona lafımız yok. Amma velâkin şöyle gözümüze gözümüze sokulmasa daha iyi olur sanki. :D

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Hoş Geldin Ağabey

Masha

Masha

Üye
2005 üye tarihi ve 21 Yaşında patron :oke:

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
    Konu Sahibi
2005 üye tarihi ve 21 Yaşında patron :oke:

Cabrio aracı olan, sağ elinde sigara paketi ve cüzdanı taşıyıp sol elinde de iphone 4 32GB white olan biri geliyor değil mi gözünüze?

Maalesef iphone'um yok, sevmiyorum arkadaş :D :D

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
    Konu Sahibi
Böyle yalnızlıktan gelmez bir zarar, biz her zaman buradayız beşikten mezara.. :)

• Beğen
Tepkiler: pelın_
arslansem

arslansem

Üye
2007 kurtarmaz mı :D

• Beğen
Tepkiler: pelın_

pelın_

ben çok yenıyım :) ama çok aktifimde haha

pelın_

valla napalım iş yok sürekli pc başındayız:)

Yasminozz

Yasminozz

Üye
:pro::pro:

Joker.

Joker.

Üye
hort

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...