Bende geldiiim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Bende geldiiim :D
Selamlar,
Prætor'un komşusu, bilgisayar katili, internet kurdu, bilgisayar solucanı, bilişim karıncası ben yani Mr.Crunch geldim
Hoşgeldim dimi

ChavRash

Emekli Yönetici
Hoş geldiniz ..

Sizi imza kurallarını okumaya davet ediyorum.

Ozan

Admin
Hoşgeldin umarım en az praetor gibi bir üye olursun n:

hoşgeldiniz preatör'ü çok severiz komşusu da başımızın tacıdır

Praetor

Emekli Yönetici
Bulaştırıyorum herkese

Şaka bir yana MaxiCep'e gelmesini çok istediğim bir üyeydi kendisi, aylardır atlatıp duruyor beni... En sonunda söz dinlemiş hayret!..

Yıllardır çeker benden, ne zaman sorun olsa bilgisayarımda(donanım-yazılım) hemen kapısında beni görürdü. Görülmemiş-duyulmamış orjinal bilgisayar sorunlarımla baş etmeye çalıştı yıllarca. Ebedi komşum benim... Çook emeği vardır sağolsun, şimdi o emeklerini ve bilgisini MaxiCep'te görmeyi diliyorum.
Laf aramızda Bilgisayarlarla ilgili olan bölümüne girdiği ilk sene göze batmış, aynı yıl, ortak dersleri alan farklı bölümlere ders vermeye başlamış, ardından üniversitesinin dekanlığında işe alınmış yanılmıyorsam sonra rektörlüğe atanmış ardından iki organ arasında paylaşılamamıştır kendisi Daha öğrenci ama

Bu arada imza kurallarını oku acemi üyem benim Erbaşı

Hoşgeldin aramıza...

DiaBLoS

Admin
Hoşgeldin Maxicepe Kalıcı olman dileklerimle..

saygıLar

Soneday

Üye
Hoşgeldin,iyi paylaşımlar.

jöly

Üye
hoşgeldiniz...

Salihyet

Üye
ilginç bi ismin var, preator kdr olmasın hoşgeldin krunç ()

c3r3n

Üye
hoşgeldiniz..

Konu Sahibi
Hoşbulduk arkadaşlar
Böyle sıcacık karşılamaların beni kucaklayabileceğini hiç düşünmemiştim açıkçası.

İsmim liseden kalma.. Çook uzun hikaye anlatırım bir konuda

Kadir, anladığım kadarıyla bütün IDE portların dolu. Neyse öteki konuya yazayım cevabın:

şimdik şöyle oluyor ; preatörün arkadaşı bacımızın tacıdır

Konu Sahibi
Ataya borçluyum yani bütün bunları
Çok iyi oldu bunu öğrendiğim

Praetor

Emekli Yönetici
Olur mu dostum Burası çok sıcak bir forum Ben olmasaydım da aynı şekilde kucaklanırdın
Hatta belki daha fazla yazan olurdu konuna

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...