aRdiLê Üye Temelli kaLacağım gaLiba biLmiyorum ama ben düğüne geLiyorum gezerim heraLde BaLıkLı GöL'e zaten hemen gideceğim (.
Temelli kaLacağım gaLiba biLmiyorum ama ben düğüne geLiyorum gezerim heraLde BaLıkLı GöL'e zaten hemen gideceğim (.
zaza Üye Konu Sahibi bak sana göstereyim tarihi yerleri Eski hükümet konağı 100 yıllık tarihi var şimdi ise kütüphane olarak işlev görüyor. siverek il olduğu zamanda bu vardı. siverek kalesi: bunun tarihi çok eski zamanlara dayanıyor yani siverek ilk kurulduğu yer bu kale idi asurlar döneminde kurulmuştur yani baya bir eski ULU CAMİİ Vakıflar Genel müdürlüğünün incelemelerine göre Selçuklu dönemine ait bir eserdir. karacadağ kayak merkezi... GÜLABİBEY CAMİİ Osmanlı Valilerinde Gülabibey tarafından hicri 1211 (M.1701) tarihinde yaptırılmıştır. SULU CAMİİ (HÜSEYİN ÇERİBAŞI CAMİİ) HALİLİYE CAMİİ Cami 1281 (1861) tarihinde Çerkozadelerden Hacı Halil Ağa tarafından yaptırılmıştır. Hacı Ömer camii 1793.... HANLAR YERALTI HAMAMI gibi birçok eski ve tarihi yapı varda ben hala yarısını biliyorum daha benim bile görmediklerim var --------------- Ekleme --------------- ©The_Gespenst©' Alıntı: Hadi abi bannla artık kendini zamanı geldide geçiyor Genişletmek için tıkla ... banlamıyacam sadece uzaklaşıcam zaten elek . olmayınca giremem ıssız yerde nerden bulacan elk.
bak sana göstereyim tarihi yerleri Eski hükümet konağı 100 yıllık tarihi var şimdi ise kütüphane olarak işlev görüyor. siverek il olduğu zamanda bu vardı. siverek kalesi: bunun tarihi çok eski zamanlara dayanıyor yani siverek ilk kurulduğu yer bu kale idi asurlar döneminde kurulmuştur yani baya bir eski ULU CAMİİ Vakıflar Genel müdürlüğünün incelemelerine göre Selçuklu dönemine ait bir eserdir. karacadağ kayak merkezi... GÜLABİBEY CAMİİ Osmanlı Valilerinde Gülabibey tarafından hicri 1211 (M.1701) tarihinde yaptırılmıştır. SULU CAMİİ (HÜSEYİN ÇERİBAŞI CAMİİ) HALİLİYE CAMİİ Cami 1281 (1861) tarihinde Çerkozadelerden Hacı Halil Ağa tarafından yaptırılmıştır. Hacı Ömer camii 1793.... HANLAR YERALTI HAMAMI gibi birçok eski ve tarihi yapı varda ben hala yarısını biliyorum daha benim bile görmediklerim var --------------- Ekleme --------------- ©The_Gespenst©' Alıntı: Hadi abi bannla artık kendini zamanı geldide geçiyor Genişletmek için tıkla ... banlamıyacam sadece uzaklaşıcam zaten elek . olmayınca giremem ıssız yerde nerden bulacan elk.
aRdiLê Üye Siverek'de arKadaşLarım çok Teyzemin kızına derim hadi gezeLim diye arkadaşLarıma uğrarım ordan hepsini topLar BaLıkLı GöLe gideriz (.
Siverek'de arKadaşLarım çok Teyzemin kızına derim hadi gezeLim diye arkadaşLarıma uğrarım ordan hepsini topLar BaLıkLı GöLe gideriz (.
zaza Üye Konu Sahibi siverek te olan tarihi yerleri bilmez ben siverekten çıkınca hepsini öğrenmeye başladım yani genelde o yerin sahibi o yerin daima yabancısıdır
siverek te olan tarihi yerleri bilmez ben siverekten çıkınca hepsini öğrenmeye başladım yani genelde o yerin sahibi o yerin daima yabancısıdır
Kobra_FighterTR Üye Gitti zaza'nın yarısı Hayırlı olsun zaza bann attı kendine Tehdit edecek kişi kalmadı forumda
CoDeYs Üye ©The_Gespenst©' Alıntı: Gitti zaza'nın yarısı Hayırlı olsun zaza bann attı kendine Tehdit edecek kişi kalmadı forumda Genişletmek için tıkla ... ozman senin dedigine göre kaldı (za)
©The_Gespenst©' Alıntı: Gitti zaza'nın yarısı Hayırlı olsun zaza bann attı kendine Tehdit edecek kişi kalmadı forumda Genişletmek için tıkla ... ozman senin dedigine göre kaldı (za)
CoDeYs Üye Samsun55''' Alıntı: Arkasından konuşmak gibi olmasın ama hiç sevmezdim kendisini Genişletmek için tıkla ... sen şimdi atom bombasını pimiyle oynuyorusn
Samsun55''' Alıntı: Arkasından konuşmak gibi olmasın ama hiç sevmezdim kendisini Genişletmek için tıkla ... sen şimdi atom bombasını pimiyle oynuyorusn
Dafny Üye Necmati' Alıntı: Elbet gidecek ama biz bu rütbe icin burda değiliz.. Sevdiğimiz var.. Sevilenimiz var.. Yine burdayiz. Genişletmek için tıkla ... Helal Sizin deyiminizle +1
Necmati' Alıntı: Elbet gidecek ama biz bu rütbe icin burda değiliz.. Sevdiğimiz var.. Sevilenimiz var.. Yine burdayiz. Genişletmek için tıkla ... Helal Sizin deyiminizle +1