.eRCaN. Üye zaza' Alıntı: bak bidaha dersen yemin ederimki zamanı beklemeden şimdi banlarım Genişletmek için tıkla ... Niye benim dememi bekliyorsun ki banla gitsin ( Şimdi kendini banlarsın sonra senin yüzünden banladım dersin,uğraşamam seninle )
zaza' Alıntı: bak bidaha dersen yemin ederimki zamanı beklemeden şimdi banlarım Genişletmek için tıkla ... Niye benim dememi bekliyorsun ki banla gitsin ( Şimdi kendini banlarsın sonra senin yüzünden banladım dersin,uğraşamam seninle )
.eRCaN. Üye zaza' Alıntı: sen şuna kısaca yemedi desene Genişletmek için tıkla ... Niye yemesin ki ben desem bile benim ne zararım olacak? Aksine benim leyhime olur Madem çok istiyorsun banla hadi banlasana
zaza' Alıntı: sen şuna kısaca yemedi desene Genişletmek için tıkla ... Niye yemesin ki ben desem bile benim ne zararım olacak? Aksine benim leyhime olur Madem çok istiyorsun banla hadi banlasana
zaza Üye Konu Sahibi Zamanı daha gelmedi onaylanması gereken belgeler var banlıyayımda bekleye bekleye sıkılayım dimi ç*k*l
Zamanı daha gelmedi onaylanması gereken belgeler var banlıyayımda bekleye bekleye sıkılayım dimi ç*k*l
.eRCaN. Üye zaza' Alıntı: Zamanı daha gelmedi onaylanması gereken belgeler var banlıyayımda bekleye bekleye sıkılayım dimi ç*k*l Genişletmek için tıkla ... Elimde yetki olsaydı süresiz banlardım şimdi seni
zaza' Alıntı: Zamanı daha gelmedi onaylanması gereken belgeler var banlıyayımda bekleye bekleye sıkılayım dimi ç*k*l Genişletmek için tıkla ... Elimde yetki olsaydı süresiz banlardım şimdi seni
zaza Üye Konu Sahibi _є_®_¢_α_N_™;3197326' Alıntı: Elimde yetki olsaydı süresiz banlardım şimdi seni Genişletmek için tıkla ... bir sabah boğaza karşı ayağının beton içinde olduğunu görürsen neden diye sakın sorma
_є_®_¢_α_N_™;3197326' Alıntı: Elimde yetki olsaydı süresiz banlardım şimdi seni Genişletmek için tıkla ... bir sabah boğaza karşı ayağının beton içinde olduğunu görürsen neden diye sakın sorma
.eRCaN. Üye zaza' Alıntı: bir sabah boğaza karşı ayağının beton içinde olduğunu görürsen neden diye sakın sorma Genişletmek için tıkla ... Merak etme senden önce ben davranırım Kendimi tehlikede hissetmiyorum bile.Sen düşün gerisini....
zaza' Alıntı: bir sabah boğaza karşı ayağının beton içinde olduğunu görürsen neden diye sakın sorma Genişletmek için tıkla ... Merak etme senden önce ben davranırım Kendimi tehlikede hissetmiyorum bile.Sen düşün gerisini....
zaza Üye Konu Sahibi _є_®_¢_α_N_™;3197350' Alıntı: Merak etme senden önce ben davranırım Kendimi tehlikede hissetmiyorum bile.Sen düşün gerisini.... Genişletmek için tıkla ... ah şu gençler sen hele pencereden bir el salla sana karşıdaki ara sokağa
_є_®_¢_α_N_™;3197350' Alıntı: Merak etme senden önce ben davranırım Kendimi tehlikede hissetmiyorum bile.Sen düşün gerisini.... Genişletmek için tıkla ... ah şu gençler sen hele pencereden bir el salla sana karşıdaki ara sokağa
.eRCaN. Üye zaza' Alıntı: ah şu gençler sen hele pencereden bir el salla sana karşıdaki ara sokağa Genişletmek için tıkla ... Güzel bir şey söylerdim de sana şimdi Neyse...
zaza' Alıntı: ah şu gençler sen hele pencereden bir el salla sana karşıdaki ara sokağa Genişletmek için tıkla ... Güzel bir şey söylerdim de sana şimdi Neyse...
.eRCaN. Üye zaza' Alıntı: Sözler güzel olsada kapaklar daha cazip oluyor Genişletmek için tıkla ... Güzel olan söz "kapak"tan daha etkilidir bence
zaza' Alıntı: Sözler güzel olsada kapaklar daha cazip oluyor Genişletmek için tıkla ... Güzel olan söz "kapak"tan daha etkilidir bence
zaza Üye Konu Sahibi Necmati' Alıntı: Ben hep burdayım Zaza Haberin olsun Genişletmek için tıkla ... sana inat giriyorum demiyorda kıskanç
Necmati' Alıntı: Ben hep burdayım Zaza Haberin olsun Genişletmek için tıkla ... sana inat giriyorum demiyorda kıskanç
CoDeYs Üye Samsun55''' Alıntı: kapı aha burda isteyen gidebilir Genişletmek için tıkla ... gider ayak böyle kapıdan ugurlanırmı aaa ne ayıp şürdan gidin şimdi kendini banlayan banlayana
Samsun55''' Alıntı: kapı aha burda isteyen gidebilir Genişletmek için tıkla ... gider ayak böyle kapıdan ugurlanırmı aaa ne ayıp şürdan gidin şimdi kendini banlayan banlayana
zaza Üye Konu Sahibi Samsun55''' Alıntı: kapı aha burda isteyen gidebilir Genişletmek için tıkla ... o kapının arkasında da böyle bir yer var --------------- Ekleme --------------- CoDeYs' Alıntı: gider ayak böyle kapıdan ugurlanırmı aaa ne ayıp şürdan gidin şimdi kendini banlayan banlayana Genişletmek için tıkla ... bu kapıya aldanmayın bunun sonuda kötü
Samsun55''' Alıntı: kapı aha burda isteyen gidebilir Genişletmek için tıkla ... o kapının arkasında da böyle bir yer var --------------- Ekleme --------------- CoDeYs' Alıntı: gider ayak böyle kapıdan ugurlanırmı aaa ne ayıp şürdan gidin şimdi kendini banlayan banlayana Genişletmek için tıkla ... bu kapıya aldanmayın bunun sonuda kötü
CoDeYs Üye zaza' Alıntı: o kapının arkasında da böyle bir yer var Genişletmek için tıkla ... benim kapının ardın bumu var benim kapının ardın da şu var
zaza' Alıntı: o kapının arkasında da böyle bir yer var Genişletmek için tıkla ... benim kapının ardın bumu var benim kapının ardın da şu var