Bencil ruhumun bugun bana yazdirdiklari

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
huri$

huri$

Üye
    Konu Sahibi
Bencil ruhumun bugun bana yazdirdiklari
Bazen....
Bazen yorgun oluyor insan hemde çok yorgun...Bu oyle vucut yorgunlugu degil ba$ka bi yorgunluk..
Hayat yorgunlugu.
Yalnizlik acitiyor her ne kadar yaninda ailen olsa da yalniz hissediyorsun kendini...
Seni anliycak dinliycek birileri ariyorsun....
Kime baksan ,kime selam versen ya çok yogun i$i gucu var sana vakit ayiramaz, ya kendileri yoktur gorunurde ya da var ama gormuyor duymuyordur seni, gorse de sonra goru$elim sonra konu$alim diye ozurler dileyerek kibarca reddediliyorsun...olsun saglik olsun diymi :) olabilir yanii
Butun bu yorgunlugun can SIKINTISININ yaninda gunluk yapman gereken i$leri yaparsin ,ayarlanmi$ bir makina gibi... sana bakanlara gulumserken neyin var demelerini bir derdin oldugunu anlamalarini istersin...Ama yok kimse aldirmaz ogun...o an radyoda ki muzigi duyarsin
''sezen aksu ''
geri don geri don
ne olur geri don
uzanip tutuver elimi birgun
utanir diyemem ne olur geri don...

belki bu $arkinin senle ilgisi yoktur ama olsun içinden bir cumlesi mutlaka sana uyar ..
elinden birinin tutmasini istedigin bir anda bu $arkinin çikmasi tesadufmu ki ? diye du$unurken gozler ya$arir... tam yemek bitmi$ sofrayi topliycaksin o goz ya$larini kimse gormemeli nasil saklamali ki? evet hemen mutfaga gitmeli soran olursa ""çay koydum"" derim diye du$unursun ..
Ev halkinin kimi i$e, kimi okula gitmi$ ev sessizlik... sadece radyodaki muzik var..ba$ka bir $arki çikmi$, kimbilir kim? kimin için istemi$? bu $arkiyi...soyleyenin sesi tanidik eski bir $arki sanki ,evet evet eski bi $arki
''nilufer''
a$k kitabi
umitlerim kirildi bitti
hayallerim yikildi gitti
bu dert beni benden etti
sevdim sevdim
bak ne hale geldim... diyorr .

damar bir $arkiydi, gerçi ne farkederdi ki bende oda o an dertliydik ..o $arkinin dinleyeni var di ama beni dinleyen yok bugun :(
Turkiyedeki kom$uluk dostluk yok ki buralarda yabanciyiz yaa kimsemizde yok .
Kah msn e bakip, kah takildigin foruma bakip kimselerin olmadigini gorunce Biraz kitap okursun .. yine radyoya donup dugmesini basarsin ...yapacak i$ bakarsin aksama hazirlik ..

Bu sefer yillarin ustasi AHMET KAYA giderim diyor...nasilda guzel bir $arki ..
Bir an bulundugun yerden gidebilmeyi du$unursun yapabilirmiyim ki ? gidebilirmiyim ki? gitsem ne olurdu ki ?nasil olsa kimse duymuyor gormuyor beni diye çocukça $eyler du$unurken, kuçuk çocugun gelir yanina '' Anne ben aciktim '' der,
hemen gitmek du$uncesi silinir aklindan nereye gidebilirsin ki ?çocuklarin sana ihtiyaci vardir .. salakça bi fikir oldugunu du$unursun ... AHMET KAYA devam eder...
''sana yazdigim $arkiyi sazimdan soker giderim
ben aglayamam bilirsin yuzumu doker giderim
kopeklerimden ku$umdan yavrumdan cayar giderim
senden aldigim ne varsa yerine koyar giderim
ezdirmem sana kendimi govdemi yakar giderim
beddua etmem uzulme kafama sikar giderimm ...
desede ...
olmaz i$tee ben gidemem nereyee giderim kolay degil ...
Aksam oldu çocuklar yemeklerini yediler derslerini yapip biraz tv izleyip yatarlar birazdan Yol arkada$in i$ten geç gelecek , sen yine yalniz kalirsin ...
aksam oldu belki biri gelmi$tir diye du$unup net in ba$ina oturursun...takildigin foruma girersin bakinirsin yine birsuru konu payla$ilmi$ ... aklina gelen sevdigin bi karde$ine bir arkada$ina bakarsin ,gidersin profilinee ne$eli konu$malar geçmi$ profilinde...
$imdi onunla dertle$ip ne$esini bozmaya ne hakkim var ki diye du$unup çikarsin ordan...
sonra ba$ka arkada$in aklina gelir.. beni ancak o dinler deyip gidersin ama herzamanki gibi yoktur, varsa bile yogundur, uygun degildir yadaa....
aslinda için parçalanir kirilirsin ama yinede gulumseyen smileyler doldurup bir mesaj yazarsin '' olsun sorun degil sonrada gorusuruz '' diye...
Sonra du$unursun ben bir insanim , bir insanin kendisini kotu hissettigi yalniz hissettigi bir aninda, yanina gidebilecegi dertle$ebilecegi hiç mi kimsesi olmaz ? ,bukadar mi yalnizim ?
evet ben bugun çok yalnizim .ama saglik olsun...yinede Yaradana $ukurler olsun Allah kimseyi yalniz birakmasin
boyle i$te :(

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Dertler derya olmul gibi bir şey sanki... 3 günlük fani dünyada sağlığın dışındaki tüm konuları takmamak gerek. Sağlığın yerindeyse güzelce ohh de. Sonra da bu şarkıyı dinle. İç karartıcı değil iç acıcı bir şarkıdır :cool

huri$

huri$

Üye
    Konu Sahibi
Haklisin aslinda.. diyorum yaa bugun bencildim birazz
parcada iyiymi$ bunalinca dinlemek lazim :)
te$ekkurler Alperen karde$

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye

huri$

huri$

Üye
    Konu Sahibi
oglum sever bunu :ehe

zaza

zaza

Üye
aklina gelen sevdigin bi karde$ine bir arkada$ina bakarsin ,gidersin profilinee ne$eli konu$malar geçmi$ profilinde...
$imdi onunla dertle$ip ne$esini bozmaya ne hakkim var ki diye du$unup çikarsin ordan...

abla sana şunu söyliyim ben sana sen bana hasret hiç düşünme gel dışardan herkez neşeli görünüyor ama içte ne geçiyor kimse bilmiyor sen gel çekinme

arar sürekli seni gözlerim
ablam deyip seni özlerim
anlamsız kalır sensiz sözlerim
hayat sen ile benim özelim :op:
:sarıl:

Sidretül Münteha

Üye
Üzülme Yoksa Kendıne Yaparsın Hurişm.

_SiyabeNd_

_SiyabeNd_

Üye
Abla üye bilgilerinde Elazığ yazıyor sen yurtdışı diyorsun :allalla:

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
:sarıl: boş duvara yazmak bile yalnızlığını giderir. birde yalnız değilsin ki bizler hep yanındayız.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Konu sahibesi rica etti; :)
:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt