DarkredBlue61
Üye
Sayın Modaratörüm Bence Arkadaşı 3 Evet İle Yolcu EdelimSitenin aktifliğini baltalar bence forum daha aktif olsa yapılabilirdi
Ben Her An Her Dk Yapamam Conta YAkarımhepimizin daha hızlı ve pratik konuşabileceği bir yer bulmak lazım. ama konu da açmak önemli. telegram gibi bişi olabilir herkesin gizli kalacağı varsa eğer.
Hangi kapakBugun Kapak Açmak Dünya Para Hiç Gerek YOk
Üst Kapak Yani Eksantırık Milinin Konumlu Olduğu ve Hava Yakıt Egzoz Gazlarının Yönetiminde Olan Kapak.Hangi kapak
Benim bildiğim 3 kapak varÜst Kapak Yani Eksantırık Milinin Konumlu Olduğu ve Hava Yakıt Egzoz Gazlarının Yönetiminde Olan Kapak.
4.de Araçlardakı Üst Kapak İşteBenim bildiğim 3 kapak var
1 plastik şişe 2 cam şişe
Mesaj birleştirildi:
3 kavanoz kapağı
Arabam olmadığı için bilmiyom4.de Araçlardakı Üst Kapak İşte
Verelim 2022 0 Km Yapar El ArabasıArabam olmadığı için bilmiyom
Zengin Beyefendi
3 tekerlekli isterimVerelim 2022 0 Km Yapar El Arabası
Onlar pahalı3 tekerlekli isterim
Onlar pahalı
ama ben istiyooom nolur bana al
herkes telefon numarasını vermek istemeyebilir.Forum üzerinden değil telegram ile konuşabiliriz. Yaklaşık 10 yıl önce WhatsApp'ta konuşuyorduk.
Telegram diyorum zaten. Bunun için telefon numarasına ihtiyaç yok.herkes telefon numarasını vermek istemeyebilir.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızvar
katılım fazla olursa geçsek iyi olur. mis gibi uygulaması da var.Telegram diyorum zaten. Bunun için telefon numarasına ihtiyaç yok.
Banlanma riski de yok.katılım fazla olursa geçsek iyi olur. mis gibi uygulaması da var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?