cukuleaks
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ben anlatsam bitmezlisedeyken hiç unutmuyorum öğlenciydim arkadaşım annesinin verdiği çöpü kapıda atmak yerine dalgınlıkla okula getirmişti olur böyle şeyler.
21 Araliga ne kaldi biraz daha sabret
1995
O bana bikere değil hep oluyorduHayır küçükken ekmek almaya giderken bi' elimde çöp, bi' elimde de para tutup parayı çöpe attığımı bilirim kafalara gelNe geçiyosa aklımdan artık Özlüyorum çocukluğumu kafandan başka yükün yok...
televizyon izlerken gofret yiyip bi elimde gofret çöpü diğer elimde kumanda dururken , mutfağa kadar gidip kumandayı çöpe atıp diğer elimdeki çöple kanal değiştirmeye çalışan ve kanal değişmeyincede dükkana kadar gidip "abi şu kumandaya göre pil ...... ??!?" diyip elimdeki şeyin kumanda değil çöp olduğunu ve kumandanın nerede olduğunu merak edip 2 gün boyunca tüm evi en ufak köşesine kadar didik didik arayıp annemim "olum bu ne burda" dediğinde çöpteki kumandayı gören insanım ....
lise 3lise son yani
noldu yaAllah'ım yaaaaa
bu tip şeyler çok oluyor banabazen elimdeki bişeyi ,dakkalarca aradığm oldu
lise 3kasım 28
- - - Eklendi - - -
noldu ya
- - - Eklendi - - -
bu tip şeyler çok oluyor bana
lisedeyken hiç unutmuyorum öğlenciydim arkadaşım annesinin verdiği çöpü kapıda atmak yerine dalgınlıkla okula getirmişti olur böyle şeyler.
Babam şark görevini Van da yaptı. Ben de Van da yürümeyi öğrenmişim ve gidip tezgahın altına girip uyumuşumdaha sonra annemin rast gele sesimi duymasıyla bulunmuşum çok korktum
Genelde lisede iken öğrenci oluyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?