Ben yaptım hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Ben yaptım hakkında
Arkadaşlar bu paketi diyelimki ben bugün yaptım ek paketlerdende 500 mb internet aldım ek paketleri tekrar alabiliyoruz mesela 2 hafta sonra 500 mb bitti tekrar 500 mb alabiliyoruz ama aldığımızda o 500 mb 1 aymı geçerli oluyor yoksa kalan 2 hafta konuşma paketi bitene kadarmı bilgisi olan yazarsa sevinirim iyi forumlar.

asigsasi

asigsasi

Üye
paketi aldıktan sonra kalan internet yazıp 2222 ye gönderip kontrol edebilirsin seni de mod yapmışlar hayırlı olsun halis

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
onu demiyorum şuan paketim var zaten ama bitti diyelim paket tekrar alınca internet paketini 1 aymı geçerli oluyor

- - - Eklendi - - -

Teşekkürler bu arada

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
bende diyorum ki kalan paket sorguladıgında paketin bitiş tarihi de yazıyor

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Ya tamam ama anlaşamadığımız konu şu bak şuanki paketim aralık ayının 5'inde bitiyo son ama diyelimki ben 1 hafta sonra paketi bitirdim diyelim tekrar 500 mb alabiliyorum ama o da ayın 5indemi bitecek yoksa 1 ay süremi verecek onu soruyorum dakikalarda o gün son buluyor çünkü konuşmayla interbeti beraber yaptım konuşma yapmadan ek paket alınmıyor zaten

asigsasi

asigsasi

Üye
bak bende diyorum ki bunu öğrenmek için ek paket alıp ta bakmak lazım ek paket aldıktan sonra da son kullanma tarihine bakmak lazım

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
İnş çöpe gitmez:)

asigsasi

asigsasi

Üye
inşallah

ntquartex

ntquartex

Üye
500Mb her ay kendini yeniliyor.aynı ay içinde 2 kere alınamıyor diye biliyorum.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Ek paketler 3 kere alınıyor diye bir yerde okumuştum sanki ama:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt