Ben bu adamın Allah 1 dediğine inanırım ancak...

hasan değil o hasanın kuzeni![]()

Belki sana bu cevabı yazan da Ercan değil, nereden bileceksin?
Sonuçta Hasan'ın kullanıcı adıyla bir mesaj atılıyor ve sanal alemde olduğu için yazanın kim olduğunu bilemiyorsun. Aklına ilk gelen o kullanıcı adını kullanan kişidir öyle değil mi? Hah işte ben de o durumdayım şu an. Kapiş?![]()
yok ben ne zaman hasan desem ben hasan deıl kuzenıyım dıyo
sana neden demedı haksızlık bu
çok bozuldum bak şimdi![]()
. 
mezarlıkta kına yakacaksınız heralde. Burda sükse yaratamıyorsun bağri gazeteye çıkta hiç değilse yeni kurgular bulurlar senin üzerinden.
İlk önce öldü dedin yetmedi yeniden dirilttin.
Bence artık tamamen ölsün yoksa yakında herkezden küfür yiyeceksin.
Sevginin getirdiği mutluluk ve yaşınız itibari ile de bu tür düşüncelere girmeniz normal...
Genelikle pozitif süren bu tür ilişkiler; yaşı illerlemiş olan kişiler de de böylesine heyecan dolu sözler söylettirebiliyor.
Ama en ufak bir pürüz kırgınlık ya da kavgada bu söylemler yerini virgüllere bırakıp bazen bir süre, kimi zaman uzun uzadıya bekleme ye ya da boş hayallere sevk ediyor...
Ne diyelim madem buraya kadar yazdık şunuda söyleyelim; sevgiyle kenetlenmiş ilişkinizin evlilikle sonuçlanıp mutlulukla devam etmesini ümit ederim.
Selamlar.
Amaan boşversene. Ne Hasan, ne de kuzeninin evleneceği filan yok. Konudaki yorumların %90'ı onu söylüyor. Demek ki var bu işte bir bit yeniği.
Takma![]()

Tühh bir ben ciddiye almışım![]()
ölmüştün dirildin sevgili arıyodun evleniyosun
Allah mutlu etsin nediyelim![]()
ahmet 12gün oldu konuyu açalı, evlendin mi? evlenecen mi?