Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben takıntılı mıyım?-takıntılılar kulubü
Sponsorlu Bağlantılar
haltie
Üye
Konu Sahibi
Best of.dilberay diye bir albüm olabilir ,ona
haltie
Üye
Konu Sahibi
Yağmura bak
minoo
Üye
Ağzımızı açtık, yağdırdık yağmuru Halit
haltie
Üye
Konu Sahibi
Ağzımızı açıp gözümüzü yumaydik keşke : )))
minoo
Üye
haltie
Üye
Konu Sahibi
Kör fanatiklere taktim yada takicam
jackalmami
Üye
Uyku olayına bu sefer harbiden taktım. İstemediğim zaman nasılda geliyor adi. Onun yüzünden maçı kaçırdım yahu. Neyse... Allah'tan yenilmişiz.
Mert
Üye
Tabağa yapışan çay bardağına..
haltie
Üye
Konu Sahibi
Çok pis karnım açıktı daha eve gidip yemek yiyecem
minoo
Üye
Çocukları öldürecekler
haltie
Üye
Konu Sahibi
Her gün yüzlerce çocuk ölüyor zaten
minoo
Üye
Nasıl yani?
haltie
Üye
Konu Sahibi
Suriyede hergün yüzlerce çocuk ölüyor zaten,120 bin sığınmacı sadece Türkiyede var bunun yanında Türkiyede masum insanlar ölüyor bombalar yağıyor suriye pkk ya destek veriyor ve teröristler ülkende neler yapıyor anlatmaya gerek yok en basiti antepte patlayan bomba ve sınır şehirlere bombalar düşüyor sürekli
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
minoo
Üye
Şavaşı destekliyor musun sen yani?
haltie
Üye
Konu Sahibi
o anlamı nasıl çıkardın
Şuan hergün yüzlerce insan ölüyor suriyede peki bu senin umrunda mı o çocuklar için üzülüyor musun şuan bunları konuşurken bile insanlar öldu farkında misin
minoo
Üye
Üzülmediğimi, dünden beri ağlamadığımı nerden biliyorsun ki?
__xXx__
Üye
pınar savaş zaten var ki paşa savaşmak için illaki tank top vs mi lazım? zaten yıllardır soğuk bir savaşın içindeyiz
minoo
Üye
Nasılsa savaş içindeyiz yıllardır deyip ölmek, öldürmek mi lazım? Ya bırakın Allah aşkına..
Yorum yapmıyorum daha fazla ben.
__xXx__
Üye
paşa ağır gelebilir ama gerçekler bunlar
haltie
Üye
Konu Sahibi
Zaten savaş var insanlar ölüyor orda ve bu savaş senin ülkene sıçrıyor ne olacak ben onu anlamıyorum bisey yapmadan bekleyelim insanlar mi ölsün ben zaten bunu anlamıyorum