3 lira olan ... ya:( :ehe
osmisyum Üye h@lit' Alıntı: burcu esmersoy bir kadın bu kadar güzel olabilir Genişletmek için tıkla ... Abi sen bayaa takmışsın --------------- Ekleme --------------- h@lit' Alıntı: bugün lady gagaya takmak istiyorum Genişletmek için tıkla ... hmmm --------------- Ekleme --------------- minoo' Alıntı: ama sayı/sonsuz 0 değil? sayı/sonsuz=tanımsız 0/0=belirsiz Genişletmek için tıkla ... ben de öyle biliyordum ama Yok limit,türev,mürev derken böyle birşey çıktı geldi... Sayı/epsilon=Sonsuz ise Sayı/Sonsuz'un da epsilon çıkması lazım aslında ama neymiş sayı/sonsuz 0!a eşitmiş diyo cins hoca Kafam çorba oldu yanii
h@lit' Alıntı: burcu esmersoy bir kadın bu kadar güzel olabilir Genişletmek için tıkla ... Abi sen bayaa takmışsın --------------- Ekleme --------------- h@lit' Alıntı: bugün lady gagaya takmak istiyorum Genişletmek için tıkla ... hmmm --------------- Ekleme --------------- minoo' Alıntı: ama sayı/sonsuz 0 değil? sayı/sonsuz=tanımsız 0/0=belirsiz Genişletmek için tıkla ... ben de öyle biliyordum ama Yok limit,türev,mürev derken böyle birşey çıktı geldi... Sayı/epsilon=Sonsuz ise Sayı/Sonsuz'un da epsilon çıkması lazım aslında ama neymiş sayı/sonsuz 0!a eşitmiş diyo cins hoca Kafam çorba oldu yanii
-YARINIYOK- Üye Hayata taktım ve çok alıngan oluşuma taktım her şeyi sorun etmeye taktım ilgiye ilgisizliğe taktım taktım da taktım biraz dertlendim ona taktım
Hayata taktım ve çok alıngan oluşuma taktım her şeyi sorun etmeye taktım ilgiye ilgisizliğe taktım taktım da taktım biraz dertlendim ona taktım
Tuba Üye sahra25' Alıntı: parmağımdaki acıya taktım Genişletmek için tıkla ... minoo' Alıntı: beyaz giyecek olmasına taktım Genişletmek için tıkla ... Sigaraya Taktım
sahra25' Alıntı: parmağımdaki acıya taktım Genişletmek için tıkla ... minoo' Alıntı: beyaz giyecek olmasına taktım Genişletmek için tıkla ... Sigaraya Taktım