bilsem buraya gelmezdim zaten:ehe
haltie Üye Konu Sahibi Mehmet' Alıntı: nuraya taktım arkadaş tedavi edin beni Genişletmek için tıkla ... naptın abi sen
huri$ Üye takintilarimi bi kenara birakmak istedim olmadi.. onlar beni birakmadi doktor gozluk takmalisin dedi bende yapmayin etmeyin yeterince takintim var dedim olmaz takicaksin dedi sonunda gozluk takicam bende
takintilarimi bi kenara birakmak istedim olmadi.. onlar beni birakmadi doktor gozluk takmalisin dedi bende yapmayin etmeyin yeterince takintim var dedim olmaz takicaksin dedi sonunda gozluk takicam bende
-YARINIYOK- Üye haltie' Alıntı: bunak mı daha çıtırız Genişletmek için tıkla ... çıt kırıldımsın yani
Burak Üye Kardeşim sana birkaç sarkı tavsiye edicem takıntın kalmıycak ama hergün dinleyeceksin ferdi tayfur---benim gibi sevenler sezen aksu---seni kimler aldı mahsun kırmızıgül---ellerin kadınısın bunları dinle hiçbirseyin kalmaz :d :d :d :d :d :d
Kardeşim sana birkaç sarkı tavsiye edicem takıntın kalmıycak ama hergün dinleyeceksin ferdi tayfur---benim gibi sevenler sezen aksu---seni kimler aldı mahsun kırmızıgül---ellerin kadınısın bunları dinle hiçbirseyin kalmaz :d :d :d :d :d :d
-YARINIYOK- Üye haltie' Alıntı: ikisi aynı mı nadide sen çok yaşa Genişletmek için tıkla ... biliyoruz heralde sen de çok yaşa burak2828' Alıntı: Kardeşim sana birkaç sarkı tavsiye edicem takıntın kalmıycak ama hergün dinleyeceksin ferdi tayfur---benim gibi sevenler sezen aksu---seni kimler aldı mahsun kırmızıgül---ellerin kadınısın bunları dinle hiçbirseyin kalmaz :d :d :d :d :d :d Genişletmek için tıkla ... bunlar tam halit için sağol burak haltie' Alıntı: onları dinlersem saykoya bağlarım ama Genişletmek için tıkla ...
haltie' Alıntı: ikisi aynı mı nadide sen çok yaşa Genişletmek için tıkla ... biliyoruz heralde sen de çok yaşa burak2828' Alıntı: Kardeşim sana birkaç sarkı tavsiye edicem takıntın kalmıycak ama hergün dinleyeceksin ferdi tayfur---benim gibi sevenler sezen aksu---seni kimler aldı mahsun kırmızıgül---ellerin kadınısın bunları dinle hiçbirseyin kalmaz :d :d :d :d :d :d Genişletmek için tıkla ... bunlar tam halit için sağol burak haltie' Alıntı: onları dinlersem saykoya bağlarım ama Genişletmek için tıkla ...