ben gencim sizden:naughty:
haltie Üye Konu Sahibi -YARINIYOK-' Alıntı: demekki yaşlandın ki gençleşmek için gülüyorsun halit Genişletmek için tıkla ... ben onu senden duydum demek ki sen bunu takıntı yapmışsın
-YARINIYOK-' Alıntı: demekki yaşlandın ki gençleşmek için gülüyorsun halit Genişletmek için tıkla ... ben onu senden duydum demek ki sen bunu takıntı yapmışsın
haltie Üye Konu Sahibi -YARINIYOK-' Alıntı: ben senden daha gencim halit mehmet abi en yaşlımız Genişletmek için tıkla ... önemli olan ruh canım benim
-YARINIYOK-' Alıntı: ben senden daha gencim halit mehmet abi en yaşlımız Genişletmek için tıkla ... önemli olan ruh canım benim
haltie Üye Konu Sahibi Anıl Umut' Alıntı: Ya ben Yahu ruhumuz yaşlanmış beden genç olsa ne olur! Genişletmek için tıkla ... Nadide de öyle işte ruhu gitmiş içinde bir Müzeyyen Senar var
Anıl Umut' Alıntı: Ya ben Yahu ruhumuz yaşlanmış beden genç olsa ne olur! Genişletmek için tıkla ... Nadide de öyle işte ruhu gitmiş içinde bir Müzeyyen Senar var
-YARINIYOK- Üye Mehmet' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... haltie' Alıntı: fark ettim onu Genişletmek için tıkla ... o kadar belli mi ettim
Mehmet' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... haltie' Alıntı: fark ettim onu Genişletmek için tıkla ... o kadar belli mi ettim
Anıl Umut Emekli Yönetici Taktm arkadaş taktım! Radyoyo ne zaman açsam ya Sıla ya da Ajda Pekkan çıkıyor Ve bunu yapan PowerTürk
Taktm arkadaş taktım! Radyoyo ne zaman açsam ya Sıla ya da Ajda Pekkan çıkıyor Ve bunu yapan PowerTürk
haltie Üye Konu Sahibi -YARINIYOK-' Alıntı: ajda pekkan mı Genişletmek için tıkla ... ben çok severim
haltie Üye Konu Sahibi neden sevmiyosun ki çok güzel bir ses bence dinle alttaki şu şarkıyı mesela süper Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
neden sevmiyosun ki çok güzel bir ses bence dinle alttaki şu şarkıyı mesela süper Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız