Sitedeki yavaşlığa
haltie Üye Konu Sahibi -YARINIYOK-' Alıntı: Sitedeki yavaşlığa Genişletmek için tıkla ... sana ilk kez katılıyorum
Mehmet Emekli Yönetici Evet Halit dağıldı bizim adamlar Anıl Mustafa var Nadide ve Güven vardı kayboldular biranda
haltie Üye Konu Sahibi Mehmet' Alıntı: Evet Halit dağıldı bizim adamlar Anıl Mustafa var Nadide ve Güven vardı kayboldular biranda Genişletmek için tıkla ... abi arada gel sen buraya özledim valla dayılarımı ya
Mehmet' Alıntı: Evet Halit dağıldı bizim adamlar Anıl Mustafa var Nadide ve Güven vardı kayboldular biranda Genişletmek için tıkla ... abi arada gel sen buraya özledim valla dayılarımı ya
Mehmet Emekli Yönetici gelirim kardeşim ayıp ettin malum cepten heryere biraz zor yetişiyoz o yüzden pek uğrayamıyorum
haltie Üye Konu Sahibi -YARINIYOK-' Alıntı: bensiz dedikodu ha Genişletmek için tıkla ... seni bizi yok nadide hepimiz beraberiz ayrım yok
-YARINIYOK-' Alıntı: bensiz dedikodu ha Genişletmek için tıkla ... seni bizi yok nadide hepimiz beraberiz ayrım yok
-YARINIYOK- Üye haltie' Alıntı: seni bizi yok nadide hepimiz beraberiz ayrım yok Genişletmek için tıkla ...
Salih Baba™ Üye Bir yere dokunduğumda tam simetrisi yere dokunmak zorunda hissediyorum kendimi... Bende takıntılıyımdır....
Bir yere dokunduğumda tam simetrisi yere dokunmak zorunda hissediyorum kendimi... Bende takıntılıyımdır....
-YARINIYOK- Üye Salih Baba™;2032565' Alıntı: Bir yere dokunduğumda tam simetrisi yere dokunmak zorunda hissediyorum kendimi... Bende takıntılıyımdır.... Genişletmek için tıkla ... o zaman gel bakim tedaviye sana randevu vereyim halit bey salih beye saat 18.00 randevu veriyorum uygun mudur size?
Salih Baba™;2032565' Alıntı: Bir yere dokunduğumda tam simetrisi yere dokunmak zorunda hissediyorum kendimi... Bende takıntılıyımdır.... Genişletmek için tıkla ... o zaman gel bakim tedaviye sana randevu vereyim halit bey salih beye saat 18.00 randevu veriyorum uygun mudur size?