Ben profesyonel değilim!..---Yıldız Tilbe

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Ben profesyonel değilim!..---Yıldız Tilbe

Ben profesyonel değilim!..

Ben profesyonel değilim!
Evet herkesin profesyoneli olduğu konular vardır, ama ben hiç bir konuda profesyonel değilim, işimde dahil. Ancak bildiğimin en doğrusunu yapmaya çalışıyorum bütün hatalarımla, her durumda. Fakat bilmediğim bir konuda biliyorum demiyorum. Bazı insanlar vardır hepiniz bilirsiniz, hiç bir konuda bilmiyorum demez, herşeyi bilir ve öyle bir anlatırki siz aaaa!.. Ne güzel işini ne kadar bilerek ve severek benimsiyor vede doğru bir insan dersiniz içinizden.
Fakat iş başladığında, o kişi gider başka biri gelir sanki, aslında hiçbir şeyden anlamadığını, bütün profesyonelliğini sözde bırakan biri olduğunu,o işi sırf yapmış olmak orada adının yazmasını sağlamak için yapmaya çalıştıkça bilmediği için bozduğunu da farketmeyecek kadar bilinç dışı olduğunu farkedersiniz doğal olarak söylersiniz...de ne olur?.. Salla başı al maaşı ne olacak.
Başlamadan önce yapmayı istediğiniz şeyin hayali bile sizi mutluluktan uçururken, bu iş kolay diyen, gerçekten de kolay olan bir işin, gittikçe ne kadar bozulduğunu görmek adama hafiften koyuyor. Hal böyle olunca teşekkür edemiyosun tabii, napıyorsun; maaşına sınırsız zam işine de sınırsız son fakat senin bozulan işin elinde, baktıkça beni hatırla der gibidir.
Böyleleri her işi yaparım der, hiçbir işi yapamaz. Herkesin hayatında böyle birileri vardır, bazıları vardır tamam dediğinde bitmiştir, hemde olabileceği en iyi şekilde, böyleleri bir kişiye de bütün insanlığa da faydalıdır.çok olmalarını diliyorum.
Birde yaptıkları işin sadece cinliklerini düşünen insanlar vardır. Öyleki bu cinliklerini yasalara da onaylatma cesaretini gösterir ve onaylatırlarda. Adınıza imza atarlar, söz verirler, red ederler, kabul ederler, yani adınızı kullanarak haberiniz olmayan her türlü dolabı,özenle çevirirler. Sonra kendi yolsuzluklarını yasal yollarla size mal edip, elinizde ne ver ne yok almak isterler. Öyleki, çıkıp çıkmayacağımızın garantisi olmayan yarınlarınıza haciz koyarlar, kendilerince.
Cumhuriyetin hukuk yolunun sadece kendilirine açık olduğunu sanıyorlar ama değildir. Bir ağacın sağlam meyvesi de var, çürüğü de, Allah iyilerle doğrularla karşılaştırsın hepimizi.
Hava bu gün güneşli, burası istanbul’un Anadolu yakası. Aşkın markası insanlık,,insanlığın markası da aşk. Sevgi saygı sadakat hoşgörü samimiyet mutluluğun her hali bu markanın ürünleri,daha aklıma gelmeyen bir sürü güzellik malzemeleri var. Sonsuz marka aşkın ürünleri bedava, almak istemezmisiniz?.. Hemde kendi içinizde, başka bir yerde değil, kimseden istemek zorunda değilsiniz.
Ben alıyorum kullanıyorum çok iyi geliyor. Sevdiklerimden alıyorum bu ürünleri bende veriyorum onlara, her kalpte akan ve sadece o kalbe ait olan sonsuz aşklar vardır, aşk alıp aşk vermekten güzel ne varki?...Yok, aşk aşk dediğin sevginin yeni doğmuş bebek halidir ve sonsuzdur. Sevgi aşkın çoğalmış büyümüş halidir.

Bazıları hep çocuk kalır bazıları sonsuza kadar olgunlaşır. Çocukmuyum olgunmuyum karar veremedim, düşünceler hemen yaşansaydı insanın soracağı soru kalmazdı, düşünmek güzel, çok güzel, tabiiki ne düşündüğüne bağlı. Güzel düşünce güzeldir, fakat ne çareki her baba yiğidin harcı değildir. Güç kuvvet yapılan iyilik ve güzelliklerle ölçülür. Geri kalan herşey, hikaye bu hikaye de uzun hikaye. Para pul mevki kıskançlık benlik vs dünya kurulduğundan beri var, anlatmakla bitmez yani.
Bir atasözü. "Her firavunun bir Musa sı çıkar", "Arı kızdıranı sokar", terziye dinlen demişler ayağa kalkmış.
Saygılı Sevgiler
yyııllddıızz tilbe......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt