Ben Olmasam Fahişe Olurlardı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

1 Kasım 2008
ANKARA

14 yaşında bir kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla yargılanan ve Adli Tıp Kurumu’nun raporu üzerine tahliye edilen Vakit Gazetesi yazarı Hüseyin Üzmez, önceki gece Habertürk’te Fatih Altaylı’nın "Teke Tek" programında aynen şu ifadeleri kullandı: "Evet, hovardayım; geçmişte birçok kadın hayatıma girdi. İyi ki girdiler; yoksa fahişe olurlardı. Başlarını örtüp hayatlarını düzelttiler. Bunlardan birisi de şu an İsviçre’de yaşıyor."

Başına gelenleri "şöhretine" bağlayan Üzmez, "Sokakta, caddede rahat yürüyemem. Lise talebesi geliyor. Orta yaşlı kadınlar geliyor, beni şapır şupur öpüyor. Ben,’Çıkar cüzdanını 18 yaşında mısın, değil misin?’ diyemem ki" dedi ve şunları söyledi: "İlişkimiz olduğunu söylemiyor. Kıza, onun kudreti yok, ben denedim ondan korkma, sana birşey ederse huylanma diyor. Alıştırmak istiyor, kızı benim kucağıma itmek istiyor. Anne o kızı kendisi ile ilişkisi olanlara gönderiyor, onlardan para alıyor. Gönderdiği de hacı değil ya, bir takım kart zamparalardır, beni de onların arasına almak istiyor. Bunu söyleyince, hakime dedim ki; hakim bey, hálá da güzel, 20 sene evvel de güzeldi bu."

Hürriyet

:blink:

POWER

POWER

Üye
:blink: mantık ? İnsan? Müslüman? pfff...

Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
:nono:o_O mantıksızlık bence bunu yapanın insanlığından ve müslümanlığından şüphe ederim

_KadirşinaS_

Üye
Ya bu ne adi bir adam haline dönüştü böyle ya. Başta kendisine geçmişinden ötürü komplo kurulmuş olabileceği ihtimali vardı hep aklımın bir köşesinde. Ama yani aklımda kendisiyle ilgili tüm iyi imajı sıfırladı. Terbiyesizlik, utanmazlık, namussuzluk bu adamın karakterinin ana hatları olmuş.Allah'tan bul kart zampara:@:@:@

POWER

POWER

Üye
Onu hapisten çıkaran zihniyeti düşünün artık :)

_KadirşinaS_

Üye
Ben tutuksuz yargılansa bile, hakettiği cezayı alacağına inanıyorum. Hapisten çıkmış olması demek, beraat etmiş olması anlamına gelmez. İnşallah sağlam bir ceza alır.

dreamnurse

dreamnurse

Üye
bununla ilgili başka bi konuda yazdığımı yorumu aynen tekrarlamak istemiyorum günden güne ne kadar pislik olduğu ortaya çıkan hapse girse bile bence yeterli cezayı alamayacak biri o...

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
böleleri adam olmaz

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Ya bu adam ya bunamış ya da resmen sapık bir doktora görünmesi lazım.
Ulan!! Öleceksin 76 yaşındasın yaptıklarına bak be!!Ne tür bir aşağılık duygusu içinde bu adam anlayamıyorum!!

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Beni bu konuda tek ilgilendiren şey ekranlara cıkıp ben 5 vakit namazımı kılıyorum efendim.
Yok Ben Olmasam Öyle Olurlardı Yok Böle Olurlardı Demesii....
Allah yukarıdaki herkezin sırasını bekliyor...

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Bu Ş...size Rapor Hazırlayanlar Hakkında İnceleme Başlamış Zaten..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt