ben nokıa 5230 kullanuyorum telefon hafızasını temizlemek için ne yapmalıyım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aakmann

aakmann

Üye
    Konu Sahibi
ben nokıa 5230 kullanuyorum telefon hafızasını temizlemek için ne yapmalıyım
telefonun hafıza bilgisine baktığımda diğer dosyalar diyor bunlar nelerdir gereklimidir telefonun hafızasında yer açmak için ne yapmalıyım yardımcı olabilirmisiniz birde telefonda olması gereken uygulamalardanda önerirseniz sevinirim ...

sergen alkan

sergen alkan

Üye
ovi den mobile guard programını indir..

----------Eklendi @ 22:49:46 ---------- Yazıldı @ 22:47:59 ----------

----------Eklendi @ 22:52:23 ---------- Yazıldı @ 22:49:46 ----------

programa gir..clean spam yazan yere tıkla..açık programları kapat sonra internet dosyalarını sil.. Programla hafıza açmak için daha bir çok yöntem var biraz uğraş bulursun program basit

aakmann

aakmann

Üye
    Konu Sahibi
şimdiden teşekkürler kullanayım :)

----------Eklendi @ 23:43:29 ---------- Yazıldı @ 23:38:07 ----------

biraz kullandımda güzel bir programa benziyor birde türkçe olaymışş :)

----------Eklendi @ 23:50:51 ---------- Yazıldı @ 23:43:29 ----------

ya arkadaşım bu file mangerdeki telefonun hafızasında ki klosörlerin hangisi gerekli hangisi gereksiz o konu hakkında bilginvarsa sevinirim hangisini silmem gerek ?

esokmen

esokmen

Üye
telefon hafıza si düşük benim 5800 var ondada öyle hiç bir uygulamayı telefona yüklemiyorum.

canberkünlükaya

canberkünlükaya

Üye
bence hard format at direk boşalsın telefon hafızası

anılbaran

anılbaran

Üye
önce karta sonra tele format at

Fa_Ni

Fa_Ni

Üye
önce karta gir hafızayı biçimlendir sonra hard format at formda arat bulursun hard format nasıl atılır diye googleyede yazsan oradada bulursun :)

aakmann

aakmann

Üye
    Konu Sahibi
benimde hafıza sorunu vardı yukarıdaki ovi linkini indiridim file mangere girdim ordaki c klasörünün içindeki tel hafızasındakini yani silinen ne varsa sildim zaten gerekli önemli yazılımlar silinmiyor hafıza baya açıldı ama tek tek girip delete diyeceksin o biraz zor ama olsun :)

besim.farhan

besim.farhan

Üye
abi format at demek kolay ben format atmayı hiç sevmiyorum bütün ayarlar gidiyor.. Ben sana xclear diye bir program var v3uyumlu ama v5için olanı da vardır mutlaka..

aakmann

aakmann

Üye
    Konu Sahibi
bendehiç hoşalanmıyorum zor geliyor artık uygulamaları tekrar yükle fln :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt