Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben Neyim?, İnsan mı?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karanlık97
Üye
Konu Sahibi
Ben Neyim?, İnsan mı?
Ben neyim, kimim, dışardan (sizlerin gözünüzden) nasıl görünüyorum?
Ben kendimi çözemiyorum...
- - - Eklendi - - -
NOT: Önceki ve şimdiki resimdeki benim...
doctorrr
Üye
usta nickin fail onun haricinde karizmatik bi' mizacın var, gördüğüm kadarıyla 'cool' takılıyorsun (biri beni dövsün bu ne yağcılık ) imzandanda anlaşılacağı üzre dubstep türünde müzikleri tercih ediyorsun kanımca onun haricinde pek tanımıyorum hatta forumda seni ilk defa görüyorum bende bıraktığın imajın bu
Karanlık97
Üye
Konu Sahibi
Kardeşim sağolsun bu nick'i bana bıraktı 1997 kaldı ama imkanım olursa sileceğim..Bu arada Dubstep müzik hiç sevmem ayrıca R&B tarzı dinlerim aklım 90'larda...
- - - Eklendi - - -
"Cool" demişsin aslında amacım üstünüzde bu hissi bırakmak değildi... =/
doctorrr
Üye
ha yani neşeli biriysen ne mutlu
Karanlık97
Üye
Konu Sahibi
İnsanları neşeli edebilirim belki ama ciddi biriyim... >> (Tüm mesajlarımı kontrol et bakalım büyük-küçük harf uyumunda sorun yada noktalama işaretlerinde sorun bulabilecek misin?)
İnsanları neşeli edebilirim belki ama ciddi biriyim... >> (Tüm mesajlarımı kontrol et bakalım büyük-küçük harf uyumunda sorun yada noktalama işaretlerinde sorun bulabilecek misin?)