Ben Mi Yanlış Anladım Yoksa Gerçekmi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
madmann

madmann

Üye
    Konu Sahibi
Ben Mi Yanlış Anladım Yoksa Gerçekmi?
Agile Messenger costs €2.99 per month charged by premium SMS.

You may also purchase Agile Messenger from 2checkout for €19.95 one time.

A free 7 day trial may be downloaded below.

agilemessenger in sitesinde geziyordum ve bunu gördüm,biri bunu trk ye çevire bilirmi(paralımı oldu ne)

yitik savaşçı

Üye
Evet; Agile Messenger'ın ücreti aylık 2.99 € olarak değiştirilmiş. Bir defaya mahsus 19.95 € ödeyerek te satın alabilirmişsiniz... 7 günlük deneme sürümünü indirebilirsiniz diyor...

madmann

madmann

Üye
    Konu Sahibi
ok teşekkürler...

madmann

madmann

Üye
    Konu Sahibi
e peki hangi msn prog u önerirsiniz şimdi b adam akıllı agile vardı oda paralı olmuş napcaz===_????

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Turbo Msn, İMsn ve bir iki program daha var kullanışlı..

sadoes

sadoes

Üye
yaw bu sımdı bızım telfınlardaki agilemsn icın gecerlı olcakmı yoksa yenı yuklıcekler ıcın mi???

eon

Üye
arkadaslar bu konuyla ilgili cok onceden ben birkac soru yoneltmistimmmm hic aldiris eden olmadi ... ordaki o mesaj birkac aydir var.... ne diyeyim deneyin indirin ve gorunnn..... eski surum kullananlarin da hic sansi yok yeni surumu yuklemek zorunda kalacaklar.... burdaki bilgimi sakliyacagim kusura bakmayin .....

madmann

madmann

Üye
    Konu Sahibi
olmaz ki böyle burası bi paylaşım yeri biz bildiklerimi paylaşıyoruz hem görmemiş olabiliriz belki başlığını bizim suçumuz ne ! hem sitede yeni post atıldıkca atılmayanlar kayboluyor ondanda olabilir..ama bir kaç ay önce bunu demişsen eğer demekki ücretsiz çünki biz hala kullanıyoruz

RockFord Fosgate

Üye
wallA nen catır catır kullanıyom bedava hem ne alaka paralı fılan????o zmnda turbo msn ı yuklerım !!1yanı ole bılgını kendı sakla paylasmıcaksan onemlı deıl!!!!bız burada herseyımızı paylasıyıruzz!

xrz

Üye
ceptemsn öneririm tabi sadaece msn messenger kullanacakan
dan indirebilirsin

eon

Üye
yeni surumu mecburen yukleyeceksiniz. ustelik bu yeni surumde Goggle Chat destegi de var. 7 gunluk deneme surumu de cokdan gecti, ama hala calisiyor..... iyi gunume denk geldi sanslisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...