Ben küçükken ..... sanırdım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
endometozon

endometozon

Üye
beni leyleklerin getirdiğine inanırdım :ehe

bu yalanı banada soylerlerdı kardesım olana kadar ınandım sorasında ınanmadım annemın kucagına cıkmak ıstedıgımde annem olmaz karnımda kardesın var derdı :d:

kol@j

kol@j

Üye
elektriği
ısı ışık ses karışımı bir enerji zannederdim..
bunları ihtiyaca göre birbirinden ayırıp kullandığımızı sanırdım...

meğersem serbest halde atomlarından kopmuş elektron gurubuymuş...

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
ben de paylaşyım

Küçükken geceleri odamda uyumaya calışırken camlardan kapılardan canavarlar gelecek diye uyuyamazdım.
Kokumdan annemin baş parmağını tutar ancak öyle uyuyabilirdim...

kol@j

kol@j

Üye
çok yemenin iyi birşey olduğunu sanırdım...
şimdi ceremesini çekiyorum 90 kg..

rapman

rapman

Üye
ben küçükken geceleri evde gogonun dolaştığını sanardım :ehe

Mert

Mert

Üye
İzlediğim filmlerdeki yaratıklar sadece bana sataşacak sanırdım:ehe

EroL

EroL

Emekli Yönetici
ben küçükken yatağın altından ceset çıkacak sanırdım. Bunun sebebi ise benim geri zekalı bir akrabamın bana küçükken uslu durmam için söylediği bir yalan.
-sedirin altında ceset var tutar seni oraya çeker.
Hay senin cesetinideee senideeeeee.
kadın öldü gerçi arkasından konuşulmaz ama yaptığı şey benim hala yatak altlarından korkmama neden oluyor.
Bre kadın seni allaha havale ediyorum. ufacık çocuk böyle korkutulrumu. senin aklını dilencimi çaldı.

Utku

Utku

Üye
ben küçükken superman vs. gerçek olabileceğini sanıyordum

OğuzcanAbi

Üye
be küçükken
büyük olduğumu sanardım

wagh

Üye
çocukların karından doğduğunu sanardım.:d:

● aLuvi ●

Üye
Sevişmenin sadece öpüşüp yatmak anlamına geldiğini düşünürdüm ancak işin altından ne sular akıyormuşş ..:ehe

mangdaşire

mangdaşire

Üye
ben küçükkken biraz tuhafmışım:ehe yani mesela annemin hazır aldıgı puaçaları elini kesip fırında pişirerek yaptıgını düşünürdüm :D bir gün bunlar nasıl yapılıyor diye merak etmiştim,büyüyünce anladım.bunun haricinde ilk okula yeni başlamışken,deftere yazdıgım herşeyin,defteri kapatıp çantaya koyunca harfleri defterden dökülüyor sanardım.:D her gittigim evde ilk önce elektrik süpürgesi sorarmışım,her gün teletubbies adındaki çizgi filmini izleyip oradaki süpürgeyi merak ederdim.vb...neyse daha fazla konuşmayayım yeterince konuştum:ehe ALLAH tan şimdi öyle tuhaflıklarım yok...:D bu arada puaçalar da annemin elinden degil hamurdanmış :D

Aziz™

Aziz™

Üye
● aLuvi ●;3196725' Alıntı:
Sevişmenin sadece öpüşüp yatmak anlamına geldiğini düşünürdüm ancak işin altından ne sular akıyormuşş ..:ehe
öhö öhö öhööö:Do sulara girmen için daha zamanın erken kafanı yorma bence:islik

CoDeYs

CoDeYs

Üye
● aLuvi ●;3196725' Alıntı:
sen daha bu yaşta böyle düşünürsen :D

--------------- Ekleme ---------------

Aziz™;3196882' Alıntı:
öhö öhö öhööö:Do sulara girmen için daha zamanın erken kafanı yorma bence:islik
ben küçüken birilerinin kandırmasına geliyodum .fransızların beynimden geçenleri bildiklerine ve eger ters bişey düşünürsem kıgggttt :d: :d::off: :d:

_SiyabeNd_

_SiyabeNd_

Üye
Filmlerde ölen adamların gerçekten öldüğünü sanırdım :zuhaha:

Hasan

Üye
çocuk öpüşünce oluya biliyodum:d: ama şimdi...:naughty:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
ben küçükken erkeklerin yaşı kadınlarınkinden her zaman büyük sanırdım :D(salaklık işte :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt