endometozon
Üye
beni leyleklerin getirdiğine inanırdım![]()
bu yalanı banada soylerlerdı kardesım olana kadar ınandım sorasında ınanmadım annemın kucagına cıkmak ıstedıgımde annem olmaz karnımda kardesın var derdı

beni leyleklerin getirdiğine inanırdım![]()

ben geç anladımnie cnm şimdi mi anladık sanki allaa allaa...![]()
...ben küçükken superman vs. gerçek olabileceğini sanırdım....
yani mesela annemin hazır aldıgı puaçaları elini kesip fırında pişirerek yaptıgını düşünürdüm
bir gün bunlar nasıl yapılıyor diye merak etmiştim,büyüyünce anladım.bunun haricinde ilk okula yeni başlamışken,deftere yazdıgım herşeyin,defteri kapatıp çantaya koyunca harfleri defterden dökülüyor sanardım.
her gittigim evde ilk önce elektrik süpürgesi sorarmışım,her gün teletubbies adındaki çizgi filmini izleyip oradaki süpürgeyi merak ederdim.vb...neyse daha fazla konuşmayayım yeterince konuştum
ALLAH tan şimdi öyle tuhaflıklarım yok...
bu arada puaçalar da annemin elinden degil hamurdanmış 
öhö öhö öhööö● aLuvi ●;3196725' Alıntı:Sevişmenin sadece öpüşüp yatmak anlamına geldiğini düşünürdüm ancak işin altından ne sular akıyormuşş ..![]()
o sulara girmen için daha zamanın erken kafanı yorma bence
sen daha bu yaşta böyle düşünürsen● aLuvi ●;3196725' Alıntı:Sevişmenin sadece öpüşüp yatmak anlamına geldiğini düşünürdüm ancak işin altından ne sular akıyormuşş ..![]()

ben küçüken birilerinin kandırmasına geliyodum .fransızların beynimden geçenleri bildiklerine ve eger ters bişey düşünürsem kıgggtttAziz™;3196882' Alıntı:öhö öhö öhöööo sulara girmen için daha zamanın erken kafanı yorma bence
![]()