Ben küçükken ..... sanırdım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EroL

EroL

Emekli Yönetici
Ben küçükkene yabancı uyruklu insanların sağır yada az duyduğunu sanırdım. Sebebi ise türkçe konuşamayanlarla bağırarak iletişim kurulmasıydı :D sonraları çaktım olayı

Aziz™

Aziz™

Üye
:ehe

Berlin Boleyn

ben küçükken ''emile zola''yı ''emine zola'' diye bilirdim. birgün grupta emine zolanın nanasını okudunuzmu dediğimde gruptan afaroz edilmiştim.....rörörörörö

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Gözde :hmmm

Tuba

Tuba

Üye
gerçekten hepsi çok komik koptum gülmekten...:kop:

NoScatter

NoScatter

Üye
:ehe bende ufakken canlı yayından çok korkardım :ehe beni tw ye çekerler die :kop:

kankka

Üye
be n küçükken dommatese totomes derdim xd

Aziz™

Aziz™

Üye
:d:

Perfect!

Üye
bilmemki küçüktüm hatırlamıyom :D

gaffurchar

gaffurchar

Üye
ben küçükken berber banyo vsvs den sonra sıhhatler olsun lafını saatler olsun die anlardım ne alaka die az düşünmedim değil hani

exorcist

exorcist

Üye
sizde çok hayalperestmişsiniz

-Crazy Girl-

-Crazy Girl-

Üye
ama hangi küçükken yahu:kop:

omerynd

omerynd

Üye
sıkı durun :) ben küçükken köye gittiğimde halamin civcivlerini alıp sıraya dizmeye çalışırmisim. Hani dalin reklamı var ya sıra sıra düzulüp ilerlerdi oynaya oynaya civcivler. Halam şimdi bile bazen anlatır ki 4 5 tane civcivı alırdın sıraya koymaya birini koyardın diğeri çıkardı sıradan . Sinir olurdun :) sıhhatler olsun sözünü bende saatler olsun sanırdım da anlamını çözemezdim. Yada asgari ücretin askeri ücret olduğunu sanır askerlere verilen para olduğunu düşünürdüm :) çok güzeldi eskiden çok

Perfect!

Üye
:kop:
:kop:

Mert

Mert

Üye
4 yaşındayım. Evin önünde dut ağıcı vardı. Arkadaşlarımla birlikte gidertik onun altına. Olmuş olmamış. dut olsun olmasın deli gibi yerdik. Sözde onları yiyince güçleniyorduk. Gecenin bi vakti olunca güçlenmeyi görüyorduk. Herkes motoru bozmuş. :ehe

denemeeee123456

Üye
4 yaşındayım. Evin önünde dut ağıcı vardı. Arkadaşlarımla birlikte gidertik onun altına. Olmuş olmamış. dut olsun olmasın deli gibi yerdik. Sözde onları yiyince güçleniyorduk. Gecenin bi vakti olunca güçlenmeyi görüyorduk. Herkes motoru bozmuş. :ehe
:ehe:ehe:ehe:ehe

ism@il 54

ism@il 54

Üye
Ben çocukken çok salaktim. (Ben Deil Cem Yılmaz Diyo)

Annem erkegin cinsel organini "pipi" kadininkini "kutu" olarak
tanimlamisti. O zamanlar TRT'de Cenk Koray'in sundugu "Tele Kutu" diye
bir yarisma vardi. Yarismacilar, "Hayir Cenk Bey. Ben kutumu açmak
istiyorum" deyince kosarak odadan kaçardim.

Konu Dışı bölümünde daha önceden irun adlı üyemiz tarafından paylaşılmıştır.

Konuyla alakalı olduğundan paylaşayım dedim :)

:kop::kop::kop::kop:

--------------- Ekleme ---------------

ben küçükken,uzaktaki insanlar bana küçük göründüğü için kendimi onlardan büyük zannederdim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt