ben kimim;delimi ne

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
buketcik

buketcik

Üye
    Konu Sahibi
ben kimim;delimi ne
bir gün hoca bir sınav yapacaktı.herkez deli gibi çalışmıştı.Ama sınıfa girdiklerinde kalem kağıt deyil mikroskoplar vardı.Çocuklar şaşırdı ve hocalara hemen itirazlar başladı eeeee tabi sen nasıl karşılardınki?Çaresizce geçmişler mikroskobun başına hoca:
__Bu mikroskop aletinin içinde bir hayvan türünün bacağı var ve bu bacağın hangi hayvana ait olduğunu bulacaksınız dedi.
Sınıftan Can bu na şöyle cevap verdi ben gidiyorum anasını satıyım ya!!
hoca:
__Sen kimsin len kapıyı çarpıp çıkıyorsun?
Kapı biraz aralandı ve bir bacak çıktı söyle lan tanıdın mı beni söyle lan söyleeeee

dedi:)!!! :d:

:naughty:Bir tımarhanede deliler ayaklanır ve binanın orta bahçesini işgal ederler. Hiçbiride dağılmaz. Bunun üzerine doktorlar toplanarak yönetmeliği açarlar ve aynısını uygulamaya karar verirler. Yönetmeliye göre bir doktoru çırılçıplak soyar delilerin içine atarlar. Doktor içeri girince * BOMBAAA * diye bağırır. Bunu gören deliler doktoru tuttukları gibi camdan dışarı atarlar. Bunun üzerine doktorlar tekrar toplanır ve konuşurlar. Bu işte bir yanlışlık vardır. Delilerin hepsinin dağılması gerekmektedir. Yeniden denerler. Bir doktoru daha soyup içeri atarlar ve oda * BOMBAAA * diye bağırır. Deliler onu da tuttukları gibi camdan dışarı atarlar. Başhekim en sonunda bir de ben deniyeyim der ve soyunup delilerin arasına girer ve * BOMBAAA * diye bağırır. Bunun üzerine bütün deliler kaçışır ve binayı ve orta bahçeyi terk ederler. Doktorlar merak eder ve biraz akıllı olanlarından toplayarak bu durumu sorarlar. Niçin siz ilk iki doktor girdiğinde binayı boşaltmadınız da son başhekim girdiğinde boşaltınız? derler. Delilerde İlk giren iki bombanın fitili uzundu ama son giren bombanın fitili kısaydı zamanımız yoktu içerde patlamasın diye böyle yaptık derler:kop:

--------------- Ekleme ---------------

:ehe

• Beğen
Tepkiler: Reşwan ve ebuş...

Utku

Utku

Üye
fitil:kop:

kemal21

kemal21

Üye
ohaaaaaaa fitil

buketcik

buketcik

Üye
    Konu Sahibi
:ehe

Samsun55''

Samsun55''

Üye
:ehe:ehe

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
komikler

!!FaNTaSTiC!!

!!FaNTaSTiC!!

Üye
fitil kısa:d::d:

TheORCUN

TheORCUN

Üye
:kop::kop: ya offf ....

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
:ehe:ehe

yalan_hayat

yalan_hayat

Üye
:kop::kop:

buketcik

buketcik

Üye
    Konu Sahibi
şşşit çok ayıp:kop:

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
fitil olayı bayaa güldürdü belliki herkezin ilgisini çekmiş. iyi güldüm güzeldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...