Ben kafkas kartalı banlandım. Siteden ayrılıyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LEGEND WOLF

Üye
    Konu Sahibi
Ben kafkas kartalı banlandım. Siteden ayrılıyorum.
1 - 2 ARKADAŞ KİNGDOM OYUNUNUN 240X320 OLAN VERSİYONUNU RİCA ETTİ BENDE ÖZEL MESAJ ATTIM OYUNU ONLARA. SONRA BAKTIM OLMUYOR HALA BAŞKA BİR ARKADAŞ 240x320 OLAN VERSİYONUNU İSTİYOR BENDE KIRAMADIM SİTEYE EKLEDİM OYUNU.
VE BANLANDIM.
BİR YERDEN SONRA BÖYLE BANLANMAK İNSANA FENA KOYUYOR.
BUNUN DEVAMI DA GELECEKTİ BELKİDE EN İYİSİ ŞİMDİ AYRILMAK. KAFKAS KARTALI VE LEGEND WOLF ÜYELİĞİMDE İÇİNDE OLMAK ÜZERE BELKİ NADİR DE OLSA MAXİYE BELKİ UĞRARIM.
ALLAH ' A EMANET OLUN.

HADŞ SİZE BİRDE ŞİİR YAZAYIM MUTLU SON.
 


iremm

iremm

Üye
kendine ii bak banlanmanın haklı bir sebebi var sen ne kdr ii niyetle yapmış olsanda taviz verilmesi durumunda mutlaka bunu suistimal eden olacaktı gelene kapımız açık ;)
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Eklediğiniz oyunda reklam olduğunu biliyor musunuz? Farklı bir mobil sitenin reklamı.

Kusura bakmayın ama reklam yasak, siz isteseniz de istemesenizde. Ceza aldınız, buraya gelip acıtasyon yapmaya gerek yok. Banladıysanız, gitmek istiyorsanız sessizce gidersiniz, kimse duymaz bile. Ama gelipte şunu yaptım bunu yaptım gidiyorum demek resmen kendini acındırmak veya şov yapmaktır.

Yolunuz açık olsun, girdiğiniz her farklı nick banlanacaktır bilginize.
 
Ozan

Ozan

Admin
Bence banlanmaman gerekiyordu kısa zamanda kendini sevdirdin ancak forum kurallarına da mutlaka aykırı durumlar olmustur, yoksa çok paylasım yapmak isteyen biriydin neden böyle oldu bende şaşırdım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt