"Ben istemedim, kendi bıraktı"

Sponsorlu Bağlantılar

Akıncı

Akıncı

Üye
    Konu Sahibi
"Ben istemedim, kendi bıraktı"
[h=2]Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında Orduspor maçında yaşanan olaylara ve Tamer Kıran'ın istifasına dair açıklamalar yaptı. "Kıran'ın istifasını Orman istedi" haberlerini yalanlayan Orman, hem olaylardan hem de Kıran'ın istifasından dolayı çok üzgün olduğunu belirtti.[/h]

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında Orduspor maçında yaşanan olaylara ve Tamer Kıran'ın istifasına dair açıklamalar yaptı. "Kıran'ın istifasını Orman istedi" haberlerini yalanlayan Orman, hem olaylardan hem de Kıran'ın istifasından dolayı çok üzgün olduğunu belirtti. Orman ayrıca bu istifayı Yönetim Kurulu'nda konuşacaklarını sözlerine ekledi.

Bu toplantının daha önceden belinlendiğini ve normalde gündemin yeni tüzük olacağını belirten Fikret Orman, "Ancak hafta sonu olan olaylar maalesef ki tüzüğün önüne geçti" dedi.

İki kez Beşiktaş başkanlığına aday olduğunu, ikisinde de ilk yanında olan kişinin Tamer Kıran olduğunu belirten Fikrek Orman, istifa eden yöneticisine destek çıktı. "Tamer'in en az konuşulması gereken yönü maddi katkılardır. Beşiktaş için gecesini gündüzünü katar, başka görevleri bir yana bırakıp Beşiktaş'ta benimle beraber çok önemli görevler yapmıştır" diyen Orman, bir iddiayı da yalanladı. "Fikret Orman Tamer Kıran'ın istifasını istedi" iddialarının gerçekdışı olduğunu belirten Orman; Kıran'ın kişisel iradesiyle istifa ettiğini belirtti.

Sözlerini "İki açıdan üzüntülüyüm. Olayların vehameti açısından çok üzüntülüyüm. Beşiktaş'a katkıda bulunmak isteyen insanları kazandırmak ana amacımızken böyle bir olay yüzünden üzgünüm. Olayın savunulacak tarafı yoktur. Benim hayat felsefemde direkt olarak karşısında durduğum şeylerdir." diyerek sürdüren Beşiktaş Başkanı, yaşanan olayın organize olmadığını vurguladı. "Bunu Tamer kardeşimize de söyledim; bu bir organize iş değildir, sadece kazadır. Yapılan olayın tutulacak tarafı yoktur. Bu olayların hepsini kınıyoruz, bunun içerisinde olanların hepsiyle mahkeme önünde, kanunlar içerisinde tüm mücadelemizi vereceğiz. Asla buna bir olayı örtmek değil, gittiği yere kadar gideceğiz. Olay vahimdir, olay polise, yargıya intikal etmiştir. Bir daha böyle olaylar stadımızda olmasın." diyen Orman Kıran'ın istifası konusunda Yönetim Kurulu'nu toplayacağını ifade etti.
 

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
324
DiaBLoS
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
376
DiaBLoS
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
294
DiaBLoS
scarface006
Cevap
0
Görüntüleme
320
scarface006


Üst Alt