ben ismtedim ama maemodan ayirdilar beni :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lweo

Üye
    Konu Sahibi
ben ismtedim ama maemodan ayirdilar beni :)
gecen hafta telefonumu servise vermistim dun gelip alin dediler, gittim bugun... bir baktim calisanlardan bir kadin elinde e7 ile masaya geldi pcdeen cek etti vs. bu benim telefonum degil dedim baskasininkiyle karistiriyor olabilirmisiniz dedim. hemen elindeki faturaya bakti.

telefonumdaki sorun cozulmemis ve bunu e7 telefonla sirketin degistirdigini soyledi (kutusunda sifir jelatininde) once benden izin almadan nasil boyle birsey yaptiklari icin kizdim daha sonra garantisinin 3 ay kaldigindan ve devamli sorun yaptigini dusununce bu bana cok cazib geldi, ne yazikki suan kisa sureligine symbian kullanicisiyim galaxy s3 cikana kadar:)

forumda bircok konuda yardim istedim katkimdan daha cok katkilandim maemo bolumunden. herkeze tek tek tesekkur ederim arkadaslar.

ua_kral

ua_kral

Üye
dostum nasıl n900 türkiyede servisi var mı yani garanti şartları altın da böyle birşey varsa biraz açıklar mısın sana zahmet :hmmm

mert_1047

mert_1047

Üye
Garantisi hangi firmadandı?

E7'niz hayırlı olsun bu arada.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
dostum kafalarına göre cihaz degiştiremezler ya aynı cıhazı vereceklerdı yada ücretını.e7 yı almayla hata yapmışsın

serdarrrr

Üye
Paralel ithalat ürünü bence bunu verdiklerine dua etsin.Böyle firma varmıymış:ehe

lweo

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar mesajda belirtmemisin uzgunum (turkiyede yasamiyorum ben yurtsidindayim)...

bu telefonu kabul etme sebebim telefonun garantisinin bitmesine 3 ay vardi ben eski telefonumu istiyorum diye tutursaydim tamir edip gonderecektiler, kututusunda sifir bir telefon daha cazip geldi bana gerci, daha sonra garantisi bittiginde her tamir ettirmek istedigimde aldigim fiyattan daha fazla tutacakti.

denizci535

denizci535

Üye
Hadi hayirli olsun.....

serdarrrr

Üye
Hayırlı olsun.Türkiye'de henüz böyle şeyler olmadığı için şaşırdık doğal olarak.Kanun var ama uyan kim,denetleyen kim?

osmanayman

osmanayman

Üye
Hayırlı olsun kardeşim...

by*cambaz

Üye
hayırlı olsun ahh keşke bizede öyle olsa...

lweo

Üye
    Konu Sahibi
tesekkur ederim kardeslerim, guzel bir sans oldu benim icin, ama birdaha asla nokianin yanindan gecmem hep bizi yuz ustu birakiyor sadce maemoda degil goreceksiniz meego kullanicilarida yakinda isyan eder. fistik gibi android varken birdaha asla... simdiki tek istedigim tel samsung galaxy s3 (cikmasini bekliyorum)

guzel dileklerinizden dolayi tekrar tesekkurler. hepinize Allah kolaylik versin.

denizci535

denizci535

Üye
Evet en dogru yol bu... Guncel isletim sistemleri en iyisi... Android ve apple suanda iyi wm ne olur bilmem..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...