Banlanmıştım, bende sizleri özledimNerelerdeydin sen yahu. Özledik seni.![]()
aman eksik kalsın orası, malum yetkili kişiler bu kez beni asarvay eski dost hoşgeldin.spor bölümü şenlenecek gene![]()
Pözlemişsin de arkadaşların arasından silmişsinSalih Baba™;1420208' Alıntı:Henrycim kardeşim iyiki geldin özlemişim seni epey olduydu....![]()
adam 2 dk msn ye gelir.aman eksik kalsın orası, malum yetkili kişiler bu kez beni asarP
özlemişsin de arkadaşların arasından silmişsinadam 2 dk msn ye gelir.
al buda benden sana;Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

sen şarkıyı dinle ne yapcan o iş kolaySalih Baba™;1420229' Alıntı:Ya yanlışlıkla silmişim felan derken işte öyle olmuş anlıcan....![]()

Salih özür dilerim beni affet sen cok büyük bir insansın cok gec anladım![]()

tamam yaw ısrar etme, affetdim büyüklük bende kaldı ama bi daha uyarmam imzandaki gibi uçururum ona göreSalih Baba™;1420243' Alıntı:kurban olayım henry abi, sen büyüksün etme eyleme, elin ayağın olayım beni affet, sen benim göz nurumsun, bi hata yaptım

Ya Salih sen ne güzel insansın yaw bildiğin melek neyse bu gidişle sonsuz döngüye gireceğiz....
selam arkamdan atıp tutan dostumtamam yaw ısrar etme, affetdim büyüklük bende kaldı ama bi daha uyarmam imzandaki gibi uçururum ona göre![]()
sen beni sevmezdinselam arkamdan atıp tutan dostum
neyse hoşbuldumeee bende nadir insanlardanımdırHoşgeldin , Willkommen , Welcome, 3 Dilde Nadir söylerim ona göre
![]()
bana 100 dilde yazsan yine az, çoğalt bakiim onları 
sen de kimsinwelcome daa
neredesinnnnnnnnnn sennnnnnnn
nerdesinn senn??![]()

7 defa banlanmış olabilirim ama bunu yüzüme vurmaHoşgeldin Ali kardeşim(bakalım bu sefer kaç gün dayanacaksın?)