crawling hoşgeldin. senin avatrını çok beğeniyordum ben
ama sen beni hatırlamayabilirsin. çünkü o zamanlar bu kadar aktif deildim![]()
Gelmeden gitti miacayip bi hayvandı avatarı. buz devrindekine benziyordu börtlek gözlü
elinde de fındık mı ne vardı dimi???
bu gelmeden gitmiş yauw![]()

Gelmeden gitti mi
Hemen karamsar düşünmeyelim işi gücü vardır belki gelsin kendi nickinin sifresini almasında yardım ederiz gerçi sifremi unuttum ile kendisi de mailine alabilir.![]()

15 qün içinde hoşqeldin yazdın yazdın
bir 15 qün daha bekliosun
aktif olması için

,ozan erayalpay nickimi silebilirsin ben bu crawlingin şifresini hatırlayamadım o yüzden o nicki almıştım bunun şifresini ahmet değiştirmiş
..Tahmin ettiğimden daha fazla kişi hatırladı ya bu kadar beklemiyodum valla mutlu oldum,bundan sonra fırsat buldukça giricem..Bende hatırlıyorum hepinizi,computerorist seni bile hatırlıyorum merak etme,özlemişim herkesi ya
Nickini forumda görmek güzelAhmetin dediği gibi öss var bu sene fazla giremicem nete şimdide sabah 8e çeyrek kala yazıorum dersaneye gidicem az sonra,ozan erayalpay nickimi silebilirsin ben bu crawlingin şifresini hatırlayamadım o yüzden o nicki almıştım bunun şifresini ahmet değiştirmiş
..Tahmin ettiğimden daha fazla kişi hatırladı ya bu kadar beklemiyodum valla mutlu oldum,bundan sonra fırsat buldukça giricem..Bende hatırlıyorum hepinizi,computerorist seni bile hatırlıyorum merak etme,özlemişim herkesi ya
![]()

Ahmetin dediği gibi öss var bu sene fazla giremicem nete şimdide sabah 8e çeyrek kala yazıorum dersaneye gidicem az sonra,ozan erayalpay nickimi silebilirsin ben bu crawlingin şifresini hatırlayamadım o yüzden o nicki almıştım bunun şifresini ahmet değiştirmiş
![]()
hoşgeldin.
Saol ozan tekrar burda olmakda güzel..O avatarımıda ne çok seven varmış,bakıyım bi tekrar bulabilirsem koyarım,efsane geri dönsünNickini forumda görmek güzel![]()